Θέλουν να μας καταντήσουν σαν αυτούς που κάποτε λυπόμασταν


Λοιπόν θυμάστε στις αρχές της δεκαετίας του '90 τον απέραντο οίκτο που νοιώθατε για τους μετανάστες από χώρες όπου, στο όνομα "του Λαού και των Δικαιωμάτων του" κάποιοι σωτήρες εφάρμοσαν τις αρχές του σοσιαλισμού με αποτέλεσμα οι σωσμένοι υπήκοοι να κάνουν τα πάντα για να φύγουν από την κόλαση στην οποία τους έχωσαν οι σοσιαλιστές σωτήρες;

Του Δημήτρη Καρατζά

Έτσι ακριβώς, σαν εκείνους που λυπόμασταν, θέλουν να μας καταντήσουν οι άρρωστοι με τα σάπια μυαλά που βρέθηκαν να κυβερνούν τη χώρα. Και για το σκοπό αυτό μας φέρνουν εσκεμμένα "δυστυχισμένους πρόσφυγες" για συγκατοίκους, ενώ απροκάλυπτα μας σερβίρουν επιχειρήματα όπως "κι εμείς υπήρξαμε πρόσφυγες" αλλά και "μπορεί αύριο να γίνουμε κι εμείς πρόσφυγες".
Όχι ρε φίλε, δεν πρόκειται αύριο να γίνουμε κι εμείς πρόσφυγες. Γίναμε μία φορά, δεύτερη δεν υπάρχει. Το 700 προ Χριστού φύγανε κάποιοι πρόγονοί μας από την Αττική, πέρασαν απέναντι, έφτιαξαν αποικίες και μεγάλωσαν την πατρίδα μέχρι το 1922, οπότε εκδιώχθηκαν και επέστρεψαν στην αφετηρία των προγόνων τους μα αυτό είναι άλλο θέμα προς ανάλυση. Το σίγουρο είναι ότι χάρη στον Τσίπρα και τη συμμορία του, ο Ξέρξης δικαιώνεται...
Αυτοί λοιπόν που ήταν για λύπηση κάποτε, πρώτα ΝΟΜΙΣΑΝ ότι οι επιλογές τους ως προς το πολίτευμα και τον τρόπο λειτουργίας του κράτους θα τους ωφελούσαν.
Ύστερα, ΝΟΜΙΣΑΝ, ότι περνούσαν μια χαρά αφού η μοναδική τους ενημέρωση ήταν τα κρατικώς ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης. "Έξω από τα σύνορα της Αλβανίας σφάζονται, πεινάνε, πεθαίνουν στο δρόμο" έλεγαν στους Αλβανούς επί Χότζα, για να νοιώθουν ασφαλείς και τυχεροί που έχουν αυτά που τους παρέχει το τρισάθλιο κομμουνιστικό καθεστώς. Τα ίδια και στη Ρουμανία, δυο φορές την εβδομάδα ρεύμα και εκ περιτροπής... πάλι καλά που δεν πεινάμε όπως οι καπιταλιστές. Όταν δεν έχεις μέτρο σύγκρισης και είσαι απομονωμένος, θα φας ό,τι κι αν σου σερβίρουν και θα πεις κι "ευχαριστώ" και εκεί ποντάρουν όλοι αυτοί οι δικτάτορες με το φιλολαϊκό προσωπείο.

Μα το αποτέλεσμα του ολοκληρωτισμού δεν χρειάζεται περιγραφή:
Στη φωτογραφία, το πλοίο Vlora (Φλώρα) γεμάτο ενθουσιώδεις αλβανούς "πρόσφυγες". Στις 7 Αυγούστου 1991 και ενώ ξεφόρτωνε στο Δυρράχιο, το πλοίο δέχθηκε επίθεση από 20.000(!) αλβανούς πολίτες οι οποίοι ανάγκασαν τον καπετάνιο να τους οδηγήσει στο Μπάρι της Ιταλίας. Και ταξίδεψαν ως εκεί έτσι όπως τους βλέπετε.
Την υπόλοιπη ιστορία μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ
Είναι σίγουρο ότι όταν σε κυβερνούν σταλινιστές, θα σε φτάσουν στο σημείο να θέλεις να εγκαταλείψεις την πατρίδα σου έτσι ακριβώς όπως οι φουκαράδες του Vlora. Μη στεναχωριέστε όμως, θα βρουν άλλους πρόθυμους υπηκόους για να εφαρμόσουν τις σάπιες αρρωστημένες φασιστικές τους κοσμοθεωρίες. Μέχρι τουλάχιστον να ξυπνήσουν τα πρόβατα και να τους στείλουν παρέα με το ζεύγος Τσαουσέσκου, με τον ίδιο τρόπο, μόνο που τότε η ζημιά θα είναι ήδη γεγονός.
Πάνω από 600.000.000 άνθρωποι σε όλη τη γη βρέθηκαν αιχμάλωτοι μιας άθλιας κοσμοθεωρίας στηριγμένης στην υποτιθέμενη αδελφοσύνη, αλληλεγγύη και τον ανθρωποκεντρισμό, την πλήρωσαν με αίμα και την απέβαλλαν και εμείς, οι απόγονοι εκείνων που εφηύραν τη Δημοκρατία, εμπιστευτήκαμε τις τύχες μας σε ανθρώπους που γαλουχήθηκαν ακριβώς με αυτές τις "αρχές", στην θεωρία μόνο βέβαια και όχι στην πράξη.
Άρθρο 120 του Συντάγματος. Με κάθε μέσο οφείλουμε να αντισταθούμε σε όποιον επιχειρεί να το καταλύσει.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes