Διεθνής αεροπορική άσκηση στην Ανδραβίδα


Ελλάδα, Ισραήλ και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε κοινή στρατιωτική άσκηση που διοργανώνει η Ελλάδα. Η Νέα Τάξη ενώνει τους αλλόθρησκους υπηρέτες του Σιωνισμού.

Από τους "TIMES OF ISRAEL" μαθαίνουμε ότι το Ισραήλ θα "πετάξει" μαζί με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα σε ελληνική άσκηση της πολεμικής αεροπορίας. Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, πιλότοι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα λάβουν μέρος σε εναέρια άσκηση μαζί με το Εβραϊκό κράτος.


Στην άσκηση "Ηνίοχος" που ξεκίνησε σήμερα 27 Μαρτίου 2017 στην Ανδραβίδα και θα διαρκέσει 11 ημέρες (έως 6 Απριλίου), όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία στην ιστοσελίδα της, θα λάβουν επίσης μέρος οι Η.Π.Α. και η Ιταλία. Στην άσκηση θα πραγματοποιηθούν "σύνθετες εναέριες επιχειρήσεις" οι οποίες θα περιλαμβάνουν τόσο ναυτικές όσο και χερσαίες δυνάμεις σύμφωνα με την Π.Α.
Στην ετήσια αυτή άσκηση, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 6 Απριλίου, δεν είναι η πρώτη φορά που πιλότοι από το Ισραήλ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μετέχουν στην ίδια στρατιωτική άσκηση.

Πηγή: timesofisrael.com


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes