Προβοκάτσια των Δυτικών ΜΜΕ εναντίον του περιούσιου γαμπρού του Trump


Κρατική Ρωσική Τράπεζα ανακοίνωσε ότι είχε επαφές με τον περιούσιο γαμπρό του Trump, τον Jared Kushner. Στον ίδιο γαμπρό του Trump επένδυσε κι ο Soros 250.000.000 αλλά δεν βρίσκουν τίποτα το περίεργο τα ΜΜΕ.

Αναφέρει σχετικά το "CAPITAL":


Στελέχη της ρωσικής κρατικής τράπεζας Vnesheconombank (VEB) είχαν συνομιλίες με τον Jared Kushner, γαμπρό του Αμερικανού προέδρου  Donald Trump, κατά τη διάρκεια ενός roadshow που πραγματοποίησε η τράπεζα το 2016 όταν προετοίμαζε μία νέα στρατηγική, ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική τράπεζα, όπως μεταδίδει το Reuters.
Η είδηση έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου ότι ο Kushner, κορυφαίος σύμβουλος της κυβέρνησης Trump, θα καταθέσει εθελοντικά στην Επιτροπή της Γερουσίας που ερευνά αν η Ρωσία προσπάθησε να παρέμβει στις προεδρικές εκλογές του περασμένου έτους.
"Στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τη νέα στρατηγική της, στελέχη της Vnesheconombank πραγματοποίησαν συναντήσεις με αντιπροσώπους κορυφαίων χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων στην Ευρώπη, Ασία και Αμερική πολλές φορές κατά τη διάρκεια του 2016", αναφέρει η VEB σε ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.
"Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, συζητήθηκαν  οι υφιστάμενες πρακτικές ξένων τραπεζών και υποσχόμενες τάσεις", αναφέρει η τράπεζα.

Όπως διευκρινίζει, οι συναντήσεις στο roadshow πραγματοποιήθηκαν "με έναν αριθμό αντιπροσώπων των μεγαλύτερων τραπεζών και επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, μεταξύ αυτών και με τον Jared Kushner, επικεφαλής των Kushner Companies".

Κι ενώ "πέφτουν" από τα σύννεφα τα ΜΜΕ με τις επαφές της ρωσικής τράπεζας με τον περιούσιο γαμπρό του Trump... προβοκάροντάς τον ασύστολα, ταυτοχρόνως εθελοτυφλούν και δεν βρίσκουν τίποτα το αξιοπερίεργο στις επενδύσεις 250 εκατ. δολαρίων του "μέντορα", "θείου" Soros, που "επιβίωσε" του "ολοκαυτώματος", εμπορευόμενος τις περιουσίες των άτυχων ομόθρησκων και ομοφύλων του στην Ουγγαρία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, στον Jared Kushner, όπως μας αποκαλύπτει το παρακάτω δημοσίευμα της "JEWISH BUSINESS NEWS":




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes