Δύση: «Φωτιά και τσεκούρι σε όσους δεν μας υπακούν»


Όταν το 2007 ο Καραμανλής αποφάσισε να πάει σε εκλογές ...άναψαν αυθόρμητα 175 πυρκαγιές σε μία μέρα... ενώ 25 πυρκαγιές άναψαν μετά τις 9 το βράδυ... Για «φυσικό» φαινόμενο μιλούσαν οι πράκτορες-δημοσιογράφοι και οι πράκτορες-πολιτικοί.

Παρά τους 63 νεκρούς και τις καταστροφές περιουσιών που κόστισαν 9 δισεκατομμύρια δολάρια... ο Καραμανλής επανεκλέχθηκε. Θα πει κάποιος... «Είναι δυνατόν να προκαλέσουν τόση δυστυχία απλά για να ανατρέψουν μία κυβέρνηση;»...
Διαβάστε παρακάτω τι κόστισε στη Σερβία η άρνησή της να υπακούσει στις εντολές των Δυτικών και θα καταλάβετε πολλά:
«Οι νατοϊκοί βομβαρδισμοί κατά της Γιουγκοσλαβίας ήταν η μεγαλύτερη στρατιωτική επιχείρηση στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο. Κατά τη διάρκεια των έντεκα εβδομάδων -όσο διήρκεσαν- πραγματοποιήθηκαν 2300 αεροπορικές επιδρομές και χρησιμοποιήθηκαν 1130 πολεμικά αεροσκάφη. Από τα αεροσκάφη εκτοξεύτηκαν συνολικά 420.000 βλήματα, πύραυλοι και βόμβες, ενώ από τα πλοία στην Αδριατική 1300 πύραυλοι τύπου Κρούζ (Cruise). Το ΝΑΤΟ χρησιμοποίησε επίσης 37.000 βόμβες διασποράς που προκάλεσαν τους περισσότερους θανάτους μεταξύ του άμαχου πληθυσμού, όπως επίσης και βλήματα, τα οποία στην κεφαλή έφεραν απεμπλουτισμένο ουράνιο, που αποτελεί ραδιενεργό υλικό.
Μόνο στη Σερβία -εκτός του Κοσόβου- έχουν εντοπιστεί 14 σημεία που επλήγησαν με βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου και έχουν καθαριστεί από το Ινστιτούτο πυρηνικής ενέργειας του Βελιγραδίου.
Οι απώλειες σε ανθρώπινα θύματα ποτέ δεν έχουν εξακριβωθεί. Η κυβέρνηση της Σερβίας υπολογίζει ότι κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών σκοτώθηκαν 2500 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 1008 ήταν ένστολοι (αστυνομικοί και στρατιωτικοί), ενώ τραυματίστηκαν 12.500, μεταξύ των οποίων 2700 παιδιά.
Ανεξάρτητες πηγές, ωστόσο, που καταμετρούν και τα θύματα των βομβαρδισμών στο Κόσοβο, όπου η σερβική κυβέρνησης δεν έχει πρόσβαση, αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι περίπου 4000.
Η Γιουγκοσλαβία -και κυρίως η Σερβία- υπέστη τεράστιες υλικές ζημιές. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, καταστράφηκαν συνολικά 25.000 κτίρια, όλες οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις, 14 αεροδρόμια, δύο διυλιστήρια, το 1/3 των εργοστασίων ηλεκτροπαραγωγής, σχεδόν όλα τα εργοστάσια της χώρας, αχρηστεύτηκαν 595 χιλιόμετρα σιδηρογραμμών, 470 χιλιόμετρα ασφαλτοστρωμένων οδικών αρτηριών, 44 μεγάλες γέφυρες εκ των οποίων οι 38 καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Επίσης, σοβαρές ζημιές υπέστησαν 19 νοσοκομεία, 20 κέντρα υγείας, 18 παιδικοί σταθμοί, 69 σχολεία και 176 πολιτιστικά και θρησκευτικά μνημεία. Η σερβική κυβέρνηση εκτίμησε τις υλικές ζημιές που υπέστη η χώρα σε 100 δισεκατομμύρια δολάρια».
Στα παραπάνω εγκλήματα κατά των Σέρβων ...συμμετείχε με χαρά κι ο Ελληνικός Στρατός κι αυτοί οι υψηλόβαθμοι «πατριώτες» που θησαύρισαν εκμεταλλευόμενοι τον θάνατο των τριών αξιωματικών στα Ίμια. 

Όσοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στο έγκλημα... τιμωρήθηκαν από το Ελληνικό Κράτος ...«Δικαίου».

Ακολουθούν οι πηγές του παραπάνω δημοσιεύματος. Εάν θέλετε να μεταφερθείτε σε κάποιο από τα απεικονιζόμενα άρθρα, για πιο ενδελεχή μελέτη, αρκεί να κλικάρετε επάνω στη λεζάντα της κάθε φωτογραφίας:

Πηγή: tovima.gr

Πηγή: news247.gr

Πηγή: news.in.gr

Πηγή: naftemporiki.gr

Πηγή: news.in.gr

Πηγή: syriza.gr/news.in.gr

Πηγή: koutipandoras.gr/gasimakop.blogspot.gr

Πηγή: kathimerini.gr

Πηγή: rizospastis.grΣυνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes