Σκόπια: Πόλεμος εναντίον Soros με τα ίδια του τα όπλα


Στα Σκόπια οι πρώην μαθητές του Soros που πλέον έγιναν άσπονδοι εχθροί του ...χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία που πήραν από τις δικές του ΜΚΟ εναντίον του. Με χαρακτηριστική ευκολία διοργανώνουν διαδηλώσεις, πορείες, κινήματα εναντίον των ανθρώπων του Soros... κάτι που στην Ελλάδα δυστυχώς δεν θα δούμε να συμβαίνει ποτέ. 

Αυτόν τον καιρό πρέπει να παρακολουθούμε τα ΜΜΕ των Σκοπίων γιατί δημοσιεύονται συνεχώς πληροφορίες που αφορούν το σύστημα Soros από ανθρώπους που δούλευαν γι' αυτό.
Εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε πως λειτουργεί το κύκλωμα, ενώ οι υπάλληλοι του Soros αγοράζουν ήδη το δεύτερο σπίτι με τα λεφτά που τους εξασφαλίζει το σύστημα. 
Είναι επίσης πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους του Soros να προωθηθούν σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ θέσεις, ώστε να μπορούν να εκβιάζουν καταστάσεις και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του αφεντικού τους, χωρίς καν να τον επιβαρύνουν οικονομικά. 
Φίλοι του Soros ελέγχουν τους μεγαλύτερους Δήμους στην Ελλάδα, αλλά οι περισσότεροι Έλληνες συγχέουν ακόμα τον Soros με τον στρουμφο-πολέμαρχο Αρτέμη Σώρρα.

Χαρακτηριστικά τα παρακάτω δημοσιεύματα:

 Πηγή: echedoros-a.gr

 Πηγή: rt.com

 Πηγή: katehon.com

 Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή: newsbomb.grΑνησυχούν τα παιδιά του Soros στην Ε.Ε. για τα δρώμενα στην ΠΓΔΜ, κάνοντας ανοιχτές παρεμβάσεις:


Το άλυτο θέμα της ονομασίας συμβάλει «σημαντικά» στην πολιτική αστάθεια στα Σκόπια, εκτιμά ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και ζητά την επίλυση του, αναφέρει η Deutsche Welle
Στο πλαίσιο της σημερινής κυβερνητικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών Μάρτιν Σέφερ ανέγνωσε μια δήλωση του υπουργού Εξωτερικών Ζίγκμαρ Γκάμπριελ για την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Ενώ επικρίνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Γκιόργκι Ιβανώφ για την άρνηση του να αναθέσει το σχηματισμό της κυβέρνησης στον ως τώρα αρχηγό της αντιπολίτευσης Ζόραν Ζαέφ, ο κ. Γκάμπριελ καλεί τον πολιτικό κόσμο των Σκοπίων να συμπεριφερθεί με ευθύνη, να μετριάσει τη ρητορική του και να κάνει το παν ώστε να μην προκληθεί ζημιά στις σχέσεις μεταξύ των κοινοτήτων.

Να βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας
Σε άλλο σημείο της δήλωσης ο κ. Γκάμπριελ εκφράζεται «κατηγορηματικά» υπέρ μιας «περαιτέρω προσέγγισης» της χώρας στην ΕΕ, ενώ όπως δηλώνει στη συνεχεία, «λυπούμαστε ιδιαίτερα που το άλυτο θέμα της ονομασίας εμποδίζει εδώ και χρόνια μια μεγαλύτερη πρόοδο» αυτής της διαδικασίας. «Αυτό έχει σίγουρα συμβάλει αποφασιστικά στην σημερινή κλιμάκωση της κατάστασης», εκτιμά ο κ. Γκάμπριελ για να συμπεράνει ότι «σε αυτό το ζήτημα θα πρέπει να υπάρξει άμεσα κινητικότητα.» Στην ερώτηση της Deutsche Welle στο κυβερνητικό μπρίφινγκ αν κατά αυτό τον τρόπο ο γερμανός υπουργός ασκεί και κριτική στα Ηνωμένα Έθνη για τη στασιμότητα που επικρατεί στο θέμα της ονομασίας, ο Μάρτιν Σέφερ απέφυγε να δώσει μια σαφή απάντηση. «Σαφώς και ο ΟΗΕ καλείται να ασχοληθεί με το ζήτημα» τόνισε ο κ. Σέφερ, «αλλά αυτό δεν αποκλείει την παροχή καλών υπηρεσιών στο παρασκήνιο» από τη γερμανική κυβέρνηση.
Ο Μάρτιν Σέφερ θύμισε τις επανειλημμένες συνομιλίες στο παρελθόν γύρω από αυτό το ζήτημα πού είχε ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ με τους ομολόγους του στην Αθήνα και στα Σκόπια. «Θα θέλαμε μια καλή λύση», τόνισε, «και θα επιθυμούσαμε πράγματι ο εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΕΞ να μη χρειάζεται να χρησιμοποιεί, ας πούμε, και τα επόμενα δέκα χρόνια τέτοια «λεκτικά τερατουργήματα» (δηλαδή, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας) για να αναφερθεί σε μια χώρα.» Ενώ εξέφρασε κατανόηση για τις διαφορετικές θέσης που τηρούν οι δύο χώρες στο θέμα της ονομασίας, ο κ. Σέφερ επισήμανε πως η Γερμανία δεν μπορεί να κατανοήσει γιατί δεν στάθηκε δυνατόν «τον 21ο αιώνα και μετά από 20 χρόνια να βρεθεί μια κάπως λογική λύση.» Όπως τόνισε, «τόσο δύσκολο δεν είναι».
Παναγιώτης Κουπαράνης, Βερολίνο
Πηγή: tovima.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes