Η Ένωση Άθεων και τα παιδιά του θείου Soros


Η Ένωση Άθεων Ελλάδας είναι μία οργάνωση που κάνει ομιλίες τις οποίες στο internet βλέπουν ελάχιστοι άνθρωποι. Τραγικά χαμηλή και για τα πανηγύρια η απήχηση αυτών των «αυθόρμητων» Διαφωτιστών κι «αγνών» ...ιδεολόγων.


Κι αν τους βλέπουν τόσο λίγοι στο youtube... ζωντανά τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο τραγικά ...σε σημείο που δεν τολμούν να δείξουν με την κάμερα τον κόσμο που ακούει τους ομιλητές.Επειδή αυτή η Ένωση που δεν ενδιαφέρει σχεδόν ΚΑΝΕΝΑΝ γιατί ούτε οι πραγματικοί άθεοι δεν την εμπιστεύονται... δεν μπορεί να μπει στο κάδρο με την αξία της, με τα επιχειρήματά της και κυρίως με τις πραγματικές της επιδιώξεις... αναγκαστικά βάζουν χέρι όλοι οι πράκτορες του Soros και ειδικά αυτοί που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ λεφτά για να τους προωθήσουν. Το Σύστημα ξέρει ποιους να προωθήσει, ποιους να κυνηγήσει και ποιους να εξαφανίσει από την επικαιρότητα. 
Έτσι το ΠΑΝΤΕΙΟ, με τα δικά μας λεφτά, σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, οργανώνει ημερίδα στην οποία θα πάει λίγος κόσμος ...αλλά θα προβληθεί από όλα τα ΜΜΕ δωρεάν και σε πανελλαδική εμβέλεια. Τσάμπα διαφήμιση ...με δικά μας έξοδα.Ημερίδα ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη που γέμισε ασφυκτικά με χιλιάδες κόσμου το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη... όχι μόνο δεν διαφημίστηκε από κανένα κρατικό ΜΜΕ... αλλά δόθηκε αυστηρή οδηγία να μην μεταβεί ΚΑΜΙΑ κάμερα και κανένας δημοσιογράφος για την κάλυψη της εκδήλωσης... η οποία είχε τεράστια επιτυχία.Ομοίως η αντίστοιχη συγκέντρωση χιλιάδων ανθρώπων στο Σύνταγμα ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη αποσιωπήθηκε ολοκληρωτικά από τα ΜΜΕ κι όσα έκαναν αναφορά... έδειξαν σκόπιμα φωτογραφίες που να μην περιλαμβάνουν τους διαδηλωτές. 
Tρεις πράκτορες αν διαδηλώσουν... θα το παίξουν όλες οι εφημερίδες της Δύσης. 
13.000 ΜΗ πράκτορες αν διαδηλώσουν δεν θα τους παίξει κανείς. Κανείς και τίποτα δεν θα διαφημιστεί στα ΜΜΕ, αν δεν βολεύει στην εξουσία.
Για την Ένωση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ...δεν χρειάζεται και πολύ ψάξιμο. Πρόεδρος ο γνωστός φωστήρας και τέρας μόρφωσης Δημήτρης Χριστόπουλος ...Συριζαίος βεβαίως-βεβαίως.


Είναι καλοί άνθρωποι κι ο Soros ρίχνει χρήμα για να μπορούν να μας προστατεύουν από τους δράκους. 
Ενώ ο Soros αρπάζει τα φιλέτα και θησαυρίζει με το ξεπούλημα της δικής μας Δημόσιας Περιουσίας που διευθετούν δικοί του άνθρωποι εντός κυβέρνησης... φροντίζει με πάθος ...να μην κινδυνεύσει το πολίτευμα από τους ντελιβεράδες της Χρυσής Αυγής. Τρέμει το Σύμπαν, τρέμουν οι Rothschild... σαν ο Μπαρμπαρούσης φορέσει μπότες καμπόϊκες... κι αρχίσει να κλωτσάει πάγκους Πακιστανών.

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes