Ο θείος Soros, η στρατιά των «εξοργισμένων» και η κακονομία στην Ελλάδα


Έλληνες δικαστές που δυσκολεύονται να λειτουργήσουν το κινητό τους... βγάζουν αποφάσεις που αποτελούν νομολογία του κράτους, βασιζόμενοι σε αμφισβητούμενα «επιστημονικά» συμπεράσματα, που τους σέρβιραν έτοιμα οι γνωστοί «φιλανθρωπικοί» κύκλοι. 

Ο «μπροστάρης» δικηγόρος που πέτυχε την έκδοση συγκεκριμένων αποφάσεων ...αρθρογραφεί για την Huffington Pοst, που σχετίζεται με τον Soros ...και η παρέλαση που γελοιοποιεί τους gay στην Αθήνα οργανώνεται από την περιούσια Andrea Gilbert, υπεύθυνη για τα θέματα αντισημιτισμού σε ΜΚΟ, που πάλι χρηματοδοτεί ο Soros. 
Η Ελληνική Δικαιοσύνη, η Ελληνική Βουλή... δεν μπορούν να αποφασίσουν και να νομοθετήσουν χωρίς τη βοήθεια ανθρώπων του Soros. Κι ο Soros, ο άνθρωπος των Rothschild, ...δεν είναι φυσικά ο «φιλάνθρωπος» που θέλουν να μας παρουσιάζουν δημοσιογράφοι και πράκτορες που δουλεύουν γι' αυτόν. Απ' όπου περνάει ο Soros σπέρνει τον θάνατο και την καταστροφή... και μετά εμφανίζεται ως προστάτης των μειονοτήτων, δηλαδή των αδύναμων ...για να έχει με το μέρος του τους αδικημένους και πιο εξοργισμένους της κοινωνίας. Και φυσικά αυτούς τους εξοργισμένους τους στρέφει εναντίον των συμπολιτών τους και ποτέ κατά των Τοκογλύφων, των Χρηματιστών κι όσων ληστεύουν και καταστρέφουν οικονομικά ολόκληρους λαούς. 
Κατά «διαβολική» σύμπτωση οι «εξοργισμένοι» του Soros είναι πάντα υπέρ της Ε.Ε., υπέρ του ΝΑΤΟ, υπέρ του Ευρώ, εναντίον της Ρωσίας, κατά του Χριστιανισμού και του Ισλάμ, αλλά ποτέ κατά του Ιουδαϊσμού... για να μη θιχτούν οι Rothschild ...σύγχρονοι μεσσίες και αυτόκλητοι προστάτες όλων των Εβραίων.


Πηγή: ethnos.gr

Πηγή: huffingtonpost.gr

Πηγή: foxnews.com


Πηγή: ecoleft.gr

Πηγή: jungle-report.blogspot.gr

Πηγή: en.wikipedia.org/en.wikipedia.org

Πηγή: kis.gr




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes