Μαϊμού προπαγανδιστικό ψήφισμα του AVAAZ για «στρατόπεδα συγκέντρωσης» γκέι


Δείτε πως δουλεύει η προπαγάνδα και πως ο κόσμος που πιστεύει οτιδήποτε του σερβίρουν χωρίς καμία αντικειμενική τεκμηρίωση... Οι «αποδείξεις» κατά κύριο λόγο από πληρωμένους υπαλλήλους του μηχανισμού Soros που ελέγχει τα δίκτυα που ανατρέπουν όλους τους ανυπάκουους ηγέτες.

«Συλλογή υπογραφών ενάντια στους βασανισμούς gay ...στην Τσετσενία» ...αλλά απευθύνεται στον «δαιμονικό» Πούτιν που δεν είναι ηγέτης της Τσετσενίας, αλλά της Ρωσίας και κλασικά η απαραίτητη αναφορά στους Ναζί και τον Χίτλερ ...για να περάσει στο μυαλό των αναγνωστών ότι κι ο Πούτιν ένας Χίτλερ είναι ...άρα δεν θα ήταν έγκλημα μία επίθεση εναντίον της Ρωσίας. Όλες οι επιθέσεις του ΝΑΤΟ εναντίον χωρών με πετρέλαια ή εχθρών του Ισραήλ... είχαν ακολουθήσει μετά από ένα τσουνάμι προπαγάνδας εναντίον των ηγετών αυτών των χωρών. Ήταν όλοι «σχιζοφρενείς δικτάτορες που 'σκότωναν' τους ίδιους τους λαούς τους».
Στη Ρωσία είναι νόμιμη η ομοφυλοφιλία αλλά απαγορεύεται η gay προπαγάνδα που στην «προκομμένη» Ελλάδα ξεκινάει ως μάθημα στα Δημοτικά. 
Στην Τσετσενία που είναι μουσουλμανικό κράτος κι έχει υιοθετήσει το μουσουλμανικό δίκαιο δεν επιτρέπεται για θρησκευτικούς λόγους, για τους ίδιους λόγους που δεν επιτρέπεται και στο Άγιο Όρος.
Η ύπαρξη «στρατοπέδων» για gay κι άλλα τέτοια αναφέρονται πάντα από ανώνυμες πηγές και μάρτυρες (επαγγελματίες προφανώς) που φυσικά δεν μπορούν να διασταυρωθούν με κανέναν τρόπο ενώ μεταδίδονται από «Ρωσικές» δήθεν εφημερίδες που εννοείται χρηματοδοτούνται από τη Δύση ...την «πεφωτισμένη» Δύση.
Η φωτογραφία που χρησιμοποιήθηκε στο μαϊμού-ψήφισμα δείχνει τη σύλληψη ενός skinhead gay (;) εθνικιστή, με το κλασικό τατουάζ του σταυρού μέσα σε κύκλο στο δεξί χέρι. Φαίνεται να είναι από διαδήλωση gay-pride που φυσικά γίνονται από έμμισθους διαδηλωτές του Soros ...που εννοείται προβαίνουν σε έκτροπα και βανδαλισμούς, ώστε να προκαλέσουν την παρέμβαση της αστυνομίας, να τραβηχτούν οι σχετικές δραματικές φωτογραφίες και να προβληθούν μετά συνοδεία γλαφυρών κειμένων από τη συμφωνική ορχήστρα των Δυτικών ΜΜΕ. (ΑΖ: Η φωτογραφία είναι από διαδήλωση γκέι στην Αγία Πετρούπολη τον Αύγουστο του 2015, όπου βετεράνοι αλεξιπτωτιστές των ρωσικών ειδικών δυνάμεων ενεπλάκησαν και διέλυσαν την διαδήλωση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία και δεν έχει καμία σχέση με την Τσετσενία).
Στο ρεπορτάζ για τις συλλήψεις gay στην Τσετσενία της Daily Mail ...δείχνει άσχετη φωτογραφία ελέγχου πολιτών από την αντιτρομοκρατική της Τσετσενίας. Γράφουν σε παρένθεση ότι είναι φωτογραφία αρχείου ...σαν να πρόκειται για παλιότερο περιστατικό σύλληψης gay ...αλλά δεν λένε ότι δεν έχει καμία σχέση με gay η εικόνα. (ΑΖ: ήδη στον τίτλο γίνεται η κλασική αναφορά του Χίτλερ και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης για ομοφυλόφιλους, ξεχνώντας φυσικά εκείνα του «επαναστάτη» Τσε Γκεβάρα στην Κούβα).
Γιατί άραγε δεν διοργανώνουν Gay Pride στα χαρούμενα και αγαπημένα της Δύσης ...Βασίλεια της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, των Αραβικών Εμιράτων, της Ιορδανίας και του Αζερμπαιτζάν που ελέγχεται από τους Rothschild;

Πηγή: avaaz.org


Πηγή: dailymail.co.uk

Πηγή: mirror.co.uk

Πηγή: newsweek.com




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes