Η στρατιά της κουλτούρας του να ΜΗΝ ρωτάς πολλά [Βίντεο]


Πριν εμφανιστεί ο Σώρρας κάποιοι βιβλιοπώλες και κάποιοι σύγχρονοι «μάγοι»... είχαν από χρόνια ετοιμάσει το κατάλληλο ανθρώπινο υπόστρωμα. Ο Σώρρας βρήκε έτοιμη «πελατεία» από ανθρώπους έτοιμους να πιστέψουν τα πάντα... 

Δυστυχώς εδώ και χιλιάδες χρόνια ...όποιος αναζητούσε σοβαρές αποδείξεις για όσες ιδεοληψίες επέβαλλε η εξουσία... θεωρείτο «αιρετικός» και αντιμετώπιζε βαριές ποινές. Αντίθετα όποιος συμμορφωνόταν, χωρίς απορίες, στη συστημική ιστορία κι αφήγηση, δεν αντιμετώπιζε κανένα απολύτως πρόβλημα. 
Ακόμα και σήμερα κυριαρχεί η κουλτούρα του «να μην σκαλίζει» κανείς σε βάθος για να μην μπλέξει. 
Τώρα που αυτοί που θέλουν να πάνε κόντρα στο κατεστημένο... εκμεταλλεύονται αυτή την κουλτούρα του κόσμου και την χρησιμοποιούν ενάντια στο Σύστημα... τα ΜΜΕ ξαφνικά αρχίζουν να καλούν τους πολίτες ...να διασταυρώνουν και να μην διαδίδουν αυτά για τα οποία δεν γνωρίζουν με σιγουριά εάν είναι αληθή. 
Η κουλτούρα του να ΜΗΝ ρωτάς πολλά συναντάται σε πολλούς οργανισμούς, σε εταιρίες, σε υπηρεσίες κλπ. 
Με το ίδιο τρόπο εκπαιδεύουν τους στρατιώτες στον στρατό. Πρέπει να παραγκωνίζουν τη λογική, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, την κρίση τους... και να εκτελούν πιστά τις εντολές ανωτέρων χωρίς αντιρρήσεις, χωρίς απορίες, χωρίς χάσιμο χρόνου. 
Αν κάποιος θέσει σε αμφισβήτηση μία διαταγή... μπλέκει άσχημα. Και φυσικά οι πρώτοι που πεθαίνουν κατά εκατομμύρια, είναι αυτοί οι υπάκουοι στρατιώτες ...που αναφέρονται απλά ως αριθμός και τους τιμούν σε ανώνυμα ομαδικά μνημεία όπως αυτό του «Αγνώστου Στρατιώτου». 
Αντίθετα οι Στρατηγοί, πεθαίνουν από γεράματα, κηδεύονται με τιμές, μνημονεύονται ασταμάτητα στα βιβλία της Ιστορίας και οι απόγονοί τους, για πολλές γενιές μετά, βολεύονται οικονομικά από το Σύστημα.



Ο αντιπρόσωπος των θεών του Ολύμπου που σκοπεύει να ζήσει 3.000 χρόνια ...διανύοντας την 6η παρουσία του επί γης ...ψάχνει χρήματα για τη θεραπεία του...





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes