Ευρώπη: Δήθεν «πατριώτες» για τους ψήφους «σταυροφόροι» κατά του Ισλάμ


Οι επικυρίαρχοι σπρώχνουν στην εξουσία δήθεν ακροδεξιούς, δήθεν συντηρητικούς, δήθεν χριστιανούς ...με μοναδικό στόχο να χρησιμοποιήσουν την ψήφο των συντηρητικών ενάντια στο Ισλάμ.

Το βασικότερο πρόβλημα με το Ισλάμ το έχει το Ισραήλ που χρησιμοποιεί την τρομοκρατία δήθεν μουσουλμάνων στη Δύση ως επιχείρημα για τη νομιμοποίηση των εγκλημάτων κατά των Παλαιστινίων και της κλοπής της γης τους. 
Αυτοί οι τρομοκράτες που τρέμει η Ευρώπη ...είναι οι ίδιοι που εξοπλίζονται από την Ευρώπη, που εκπαιδεύονται από Αμερικανούς και Ισραηλινούς και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία του Ισραήλ. 
Δεν ακούσαμε ποτέ κανέναν Σύριο οπαδό του Άσαντ ή κανέναν Ιρακινό οπαδό του Σαντάμ ή κανέναν Λίβυο οπαδό του Καντάφι να θέλει να εκδικηθεί για την καταστροφή της χώρας του. Ούτε ένας! Και θα είχαν κάθε δίκιο με το μέρος τους. 
Κι όμως ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν έκανε ποτέ εχθρική κίνηση εναντίον Χριστιανών ή Ευρωπαίων γενικότερα. 
Όλοι οι τρομοκράτες όμως που χτύπησαν στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ ήταν πάντα από άσχετες χώρες... και πάντα από αυτούς που δουλεύουν για λογαριασμό του Σιωνισμού, που ήταν πάντα εχθροί του Πούτιν, εχθροί του Άσαντ, εχθροί του Σαντάμ, εχθροί του Καντάφι και φίλοι της Σαουδικής Αραβίας και του Κατάρ, των χαρούμενων αυτών βασιλείων... που τόσο αγαπούν όλοι οι ηγέτες του «ελεύθερου κόσμου» ...όπως αποκαλούν όσες χώρες είναι στο χαρέμι των Rothschild.

Πηγή: thepressproject.gr

Πηγή: news.in.gr

Πηγή Αριστερά: arabnews.com / Πηγή Δεξιά; independent.co.uk




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes