Gabriele Del Grande: Η ηρωοποίηση ενός πράκτορα του Soros


Άγνωστος Ιταλός «δημοσιογράφος» κρατείται στην Τουρκία... και όλα τα Δυτικά ΜΜΕ ...θρηνούν και δημοσιεύουν την υπόθεση ασκώντας πίεση στον «κακό» Ερντογάν για την απελευθέρωσή του. Ο καημός τους δεν είναι φυσικά τυχαίος. Είναι κι αυτός της οικογένειας Soros.

Άλλος ένας κανονικότατος πράκτορας-δημοσιογράφος που συνέλαβαν οι Τούρκοι κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Τον βλέπουμε στη φωτογραφία αγκαλιά με τους μισθοφόρους αποκεφαλιστές της Συρίας και τον βλέπουμε και στην λίστα αυτών που πήραν ζεστό χρήμα από τον «φιλάνθρωπο» George Soros. 
Κι όλο σκορπάει χρήμα αυτός ο Soros κι ολοένα πλουσιότερος γίνεται. Πως να συμβαίνει άραγε αυτό το θαύμα; Αν σκεφτούμε ποιοι γίνονται ολοένα φτωχότεροι ...μπορούμε να καταλάβουμε τελικά ποιος είναι αυτός που πραγματικά πληρώνει αυτό το τεράστιο δίκτυο πρακτόρων που δουλεύουν για τον Soros... με τα δικά μας λεφτά.
Ο Ιταλός δημοσιογράφος φέρεται παντρεμένος με μία Ελληνο-Ιταλίδα που διαμένει στην Ελλάδα ...


Πηγή: newsweek.com

Πηγή: kathimerini.gr

Πηγή Αριστερά: opensocietyfoundations.org Πηγή Δεξιά: opensocietyfoundations.org

Περισσότερα για τον εν λόγω κύριο

Πηγή: press-gr.com
Ο τίτλος, για την απεικόνιση της πραγματικότητας και της αλήθειας, θα έπρεπε να είναι: Η δημοσιογραφική πορνεία στην υπηρεσία των μυστικών υπηρεσιών και της παγκοσμιοποίησης! Πιο "σεμνά", πως κατασκευάζονται οι ειδήσεις κι οι "ήρωες" στον πόλεμο της χυδαίας νεοναζιστικής προπαγάνδας.

Του Νίκου Κλειτσίκα

Ο Ευρωπαίος πολίτης ξυπνάει ένα πρωί και βομβαρδίζεται από τη "συγκλονιστική είδηση" της σύλληψης ενός Ιταλού δημοσιογράφου στην Τουρκία... Ο Έλληνας πολίτης, αναγκαίος κι αυτός στο σύστημα της χυδαίας παραπληροφόρησης και μάλιστα από τις πιο "έγκυρες" ελληνικές δημοσιογραφικές πηγές (τόσο τα κρατικά ΑΠΕ, ΕΡΤ -που πληρώνει αδρά ο σκληρά φορολογούμενος Έλληνας-, η Αυγή, ο δεξιός τύπος, τα αριστερά και δεξιά κανάλια, ραδιόφωνα, εμπορικές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, αλλά και όλα τα ανεξάρτητα ιστολόγια -blogs).
Η είδηση περιλαμβάνει, με περισσότερη ή λιγότερη γαρνιτούρα: «Ο Ντελ Γκράντε συνελήφθη πριν οκτώ ημέρες από τις τουρκικές αρχές ενώ βρισκόταν στην βορειοανατολική Τουρκία για να πάρει συνεντεύξεις και να γράψει βιβλίο με θέμα την δημιουργία του Isis... Ο Ιταλός δημοσιογράφος Γκαμπριέλε Ντελ Γκράντε πρόκειται να αρχίσει από απόψε απεργία πείνας, όπως είπε ο ίδιος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την σύντροφό του... "Είμαι καλά, δεν με άγγιξε κανείς, αλλά έχουν κάνει κατάσχεση στο υλικό μου, το κινητό μου και δεν μου έχει απαγγελθεί καμία κατηγορία"... είπε στην σύντροφό του ο Ντελ Γκράντε. Πρόσθεσε, επίσης, ότι "βρίσκεται σε απομόνωση, σε κέντρο με άτομα προς απέλαση"... ζήτησε "να κινητοποιηθούν για να τύχουν σεβασμού τα δικαιώματά του"... Δραστηριοποίηση της "αριστερής" ιταλικής κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία, ζήτησε την απελευθέρωσή του».
Ο απόλυτος συντονισμός ΟΛΩΝ των ΜΜΕ, ΟΛΩΝ των δημοσιογράφων, λες και κάποιο αόρατο κέντρο δίνει την οδηγία. Όπως ακριβώς συνέβη πριν λίγες ημέρες με τα απαγορευμένα χημικά του "αιμοσταγούς καθεστώτος Άσαντ" (Επεσε και το τελευταίο φύλλο συκής για τη δημοσιογραφία και τις σχέσεις της με τις μυστικές υπηρεσίες!) και το σχεδίασαν τα λαγωνικά των δυτικών μυστικών υπηρεσιών.

Ποιος είναι στ' αλήθεια ο κύριος Gabriele Del Grande; 

Γεννήθηκε στη Λούκα το 1982, σπούδασε "Ανατολικές Σπουδές" στη Μπολόνια και ίδρυσε το "Παρατηρητήριο Θυμάτων Συνόρων - Fortress Europe", ένα απλό ιστολόγιο (blog) του οποίου η ενημέρωση σταματάει στις 16 Φλεβάρη 2016.
Το προσωπικό "παρατηρητήριο" φάντασμα "Fortress Europe", μιας κι είναι αφιερωμένο στα "ανοικτά σύνορα" για τους μετανάστες, χρηματοδοτείται από την οργάνωση "Open Society Foundations" του "φιλάνθρωπου" πολυεκατομμυριούχου κι υπερασπιστή των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", αλλά και των "ανοικτών συνόρων" George Soros, όπως διαπιστώνεται και από την επίσημη ιστοσελίδα αυτού του "μαχητή" υπέρ των μεταναστών.
Ο επαγγελματίας "αντιρατσιστής" Gabriele Del Grande, εμφανίζεται και ως δημοσιογράφος! Όμως δεν ανήκει σε καμία δημοσιογραφική ένωση... Αυτό διαφεύγει στη "δημοσιογραφία";
Στην ιστοσελίδα του (blog), αυτό που σήμερα μας εμφανίζουν ως "παρατηρητήριο", διαπιστώνουμε τον θαυμασμό του για την "αραβική άνοιξη made in USA" και φυσικά τους ήρωες του, τα ανθρωπόμορφα κτήνη των τζιχαντιστών, τους φονιάδες αποκεφαλιστές.


Για το πως θαυμάζει τους τζιχαντιστές ο "ακτιβιστής", για τον οποίο σήμερα ξεσηκώθηκε η παγκόσμια "δικαιωματική αριστερά" κι η "αριστερή" ιταλική κυβέρνηση, αυτοί που αδόκιμα πριν πέντε χρόνια περιγράψαμε από το φιλόξενο "PRESS-GR" ως "ιμπεριαλιστική αριστερά", φαίνεται στα γραπτά του όταν αγωνιζόταν μαζί τους από "δημοσιογραφική" απασχόληση:
«Έχουν μακριές γενειάδες, μαύρο τουρμπάνι, παντελόνια στρατιωτικής παραλλαγής κι ένα Καλάσνικοφ στην πλάτη. Μεταξύ τους βετεράνοι πολέμων, όπως Τσετσένοι, Λίβυοι κι Αφγανοί. Άλλοι, 20χρονοι κι άπειροι. Δεν είναι όλοι τους σκληροί ισλαμιστές. Οι περισσότεροι ήρθαν απλώς για να ακολουθήσουν το μεγαλειώδες ιδεαλισμό αλληλεγγύης προς τους σουνίτες μουσουλμάνους της Συρίας, κοντά στους οποίους νοιώθουν ότι ανήκουν, πέρα από σύνορα κρατών. Ούτε λίγο, ούτε πολύ όπως οι Ιταλοί κομμουνιστές που το 1936 πήγαν στην Ισπανία να πολεμήσουν εναντίον του φασισμού».
Τι να πεις και τι να μολογήσεις μπροστά σ' αυτόν τον προβοκάτορα υπάλληλο του Σόρος;
Οι διεθνείς Ταξιαρχίες του Κομμουνιστικού και του Σοσιαλιστικού κόμματος Ιταλίας στην Ισπανία του Φράνκο, ταυτίζονται από ένα @@@δο («Θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου καὶ θύραν περιοχῆς περὶ τὰ χείλη µου») με τις 350.000 μισθοφόρους (3.000 δολάρια το μήνα) από 85 χώρες του κόσμου για να εκδημοκρατίσουν τη Συρία, που στην κυβέρνησή της συμμετέχουν τα δύο Κομμουνιστικά Κόμματα Συρίας!


Πως να περάσει από τις δημοσιογραφικές πόρνες η αλήθεια;

Όταν χθες ο Μεγάλος Μουφτής της Συρίας Ahmad Badreddine Hassoun, ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης των Σουνιτών της Συρίας επισκέφθηκε τον τάφο του γιου του, που βρήκε δολοφονήθηκε φρικτά από αυτούς που θαυμάζει ο επαγγελματίας "αντιρατσιστής" Gabriele Del Grande και ομολογεί πως πήγαν από κάθε γωνιά του πλανήτη για τον ιδεαλισμό και την υπεράσπιση των Σουνιτών της Συρίας;
Όταν 8 στους 10 στρατιώτες του Αραβικού στρατού της Συρίας είναι Σουνίτες και πολεμούν τα κτήνη των τζιχαντιστών, της "αραβικής άνοιξης made in USA"... 


Τις εξελίξεις και το τι "τραβάει" ο Gabriele Del Grande, μεταφέρει από την Ελλάδα που διαμένει, σ' ολόκληρο τον κόσμο η σύντροφός του Alexandra D'Onofrio, "ακτιβίστρια κι αυτή, ανθρωπολόγος και σκηνοθέτης, όπως δηλώνει, με καταγωγή από τα Χανιά.


Όλοι αυτοί της "δικαιωματικής αριστεράς", της κοσμοπολίτικης "αριστεράς" (στην Ιταλία με αφορμή το ζεύγος Gabriele - Αλεξάνδρα, τους χαρακτηρίζουν "radical chic"), αγαπούν πολύ τους μετανάστες και δίνουν μεγάλους αγώνες για τα "ανοικτά σύνορα". Στην Ελλάδα το ζεύγος έχει αφιερωθεί σ' αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα από την Ειδομένη μέχρι κάθε πρόβλημα που λύνουν με τις ΜΚΟ των "αλληλέγγυων", αλλά και κοντά στον "αριστερό" πρωθυπουργό μας που κι αυτός αγαπάει τους μετανάστες.
Φυσικά, ο "δημοσιογράφος" Gabriele δεν πήγε για να καλύψει το "δημοψήφισμα" του Ερντογάν, άλλωστε οι αγωνιστές των "ανοικτών συνόρων" αφήνουν σε άλλους τις πολιτικές αυτές, αλλά πήγε για να περάσει στη Συρία, που δυστυχώς γι' αυτόν οι περιοχές των συνόρων με την Τουρκία και που είχαν στην κατοχή τους τα ανθρωπόμορφα κτήνη των τζιχαντιστών -αυτούς που λατρεύει ο "δημοσιογράφος"-, τώρα έχουν απελευθερωθεί.
Μάλιστα, η κυρία Alexandra D'Onofrio, η σύντροφος του Del Grande, μιλώντας στην εφημερίδα "La Repubblica" ("Niente Siria, lui voleva solo incontrare i profughi") ομολογεί: "Δεν ήθελε να πάει στη Συρία, ήθελε μόνον να συναντήσει πρόσφυγες... Η ανθρωπολόγος και σκηνοθέτης μιλάει για την πρώτη και μέχρι τώρα μοναδική τηλεφωνική επικοινωνία με τον δημοσιογράφο και ντοκιμαντερίστα, που προσήχθη στις 9 Απρίλη...".
Πράγματι, τυχαία η χωροφυλακή των Τούρκων σταμάτησε για έλεγχο μια ομάδα "περίεργων" γενειοφόρων και μεταξύ τους ένας ιταλός πολίτης, που προσπαθούσαν να διαφύγουν προς τα εδάφη της Συρίας. Δεν ήταν πλέον ελεύθερη και ελεγχόμενη από τους τζιχαντιστές η είσοδος στη Συρία...
Σήμερα το μεγαλύτερο όπλο του υπερεθνικού κεφαλαίου είναι η δημοσιογραφία, ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ. Με έκπληξη διαπιστώνει κάποιος ότι ακόμη κι ο έμπειρος πολιτικός και καλός φίλος Angelo Saracini,  με θητεία στην ενεργό πολιτική και προσωπικότητα της ιταλικής παρουσίας στην Ελλάδα, από τους καλούς πολιτικούς αναλυτές, "τσίμπησε" σε τέτοιο βαθμό ώστε να καλεί σε συμπαράσταση για τον "δημοσιογράφο" GABRIELE DEL GRANDE!
Κι όταν ο Angelo που συνεργάστηκε με τον Giulietto Chiese καταπίνει την ιστορία του Del Grande, τα πράγματα δεν είναι εύκολα...
Αυτή είναι η δύναμη της δημοσιογραφικής πορνείας κι είναι δύσκολες οι αντιστάσεις την εποχή της παγκοσμιοποίησης. Πολλές φορές η αλήθεια φαντάζει γραφική, ή σου προσάπτουν με μια ευκολία που φοβίζει την ετικέτα του "ξενόφοβου", του "ρατσιστή", του συνωμοσιολόγου, του ψεκασμένου και πάει λέγοντας...
Πως να διακρίνεις την πραγματικότητα όταν η ίδια η ιταλική κυβέρνηση, ο υπουργός των Εξωτερικών της Ιταλίας τονίζει με έμφαση "Είναι συγκεκριμένο καθήκον της κυβέρνησής μας να εργαστεί για την απελευθέρωση ενός ιταλού πολίτη που κρατείται στο εξωτερικό", όταν τα ΜΜΕ της "αριστεράς" και της δεξιάς κατασκευάζουν έναν νέο "μάρτυρα", έναν ήρωα του "αντιρατσισμού" και της "κοινωνίας των Πολιτών", πως να αντιδράσεις;


Η "συνταγή" της υποταγμένης "αριστεράς", της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", ναυαγεί από τις ελεύθερες φωνές αυτών που δεν εξαγοράστηκαν.
Ένας από αυτούς είναι στην Ιταλία ο κομμουνιστής Roberto Vallepiano, που επισημαίνει: "Αυτές τις ώρες τα καθεστωτικά ΜΜΕ της νεοφιλελεύθερης και δικαιωματικής αριστεράς ανακάλυψαν έναν νέο "μάρτυρα" και τον προσφέρουν στην κοινή γνώμη.
Πρόκειται για τον 'δημοσιογράφο' Gabriele Del Grande, που συνελήφθη στην Τουρκία και ο μηχανισμός πολιτική-ΜΜΕ της ιμπεριαλιστικής προπαγάνδας τον ζωγραφίζει ως φτωχό θύμα και κραυγάζει για την απελευθέρωσή του.
Γνωρίζουν πως ο Del Grande προσήχθη με τη γλυκιά παρέα του από σαλαφίτες τζιχαντιστές, ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στη Συρία. Προσπαθούσαν να περάσουν σε μια περιοχή που συνορεύει με την Ιντλίμπ, που έχουν στην κατοχή τους οι τρομοκράτες...
Γνωρίζουν πως ο Del Grande χρηματοδοτείται κι υποστηρίζεται από την Open Society Foundation του George Soros.
Γνωρίζουν πως ο Del Grande έπαιρνε πάντα το μέρος των τρομοκρατών κι έφθασε στο σημείο να δικαιολογεί αιματηρές επιθέσεις στην Ευρώπη, όπως στη Γαλλία και Σουηδία...
Ο Del Grande έγινε απολογητής της ISIS και του συμβόλου της, της καταραμένης μαύρης σημαίας βαμμένης με αίμα [έγραφε το 2013]: 'Για χρόνια εκείνη η μαύρη σημαία χρησιμοποιήθηκε ως σύμβολο τρομοκρατίας. Σήμερα στη Συρία έγινε σύμβολο του ισλαμικού διεθνισμού. Κι αυτό γιατί στη Σχολή της Sukkari έχουν τη βάση τους μαχητές από τον μισό πλανήτη. Λίβυοι, Σαουδάραβες, Τσετσένοι, Αφγανοί, Γάλλοι, Αυστραλοί και άλλοι...'.

* Στην αρχική φωτογραφία βλέπουμε τον "δημοσιογράφο" Del Grande με τη σημαία των τρομοκρατών που δρουν στη Συρία, περιτριγυρισμένο από τους συμπαθούντες των αποκεφαλιστών. Είναι στα γραφεία του "ελεύθερου ραδιοφώνου" Newroz... των Κούρδων που πολεμούν εναντίον του καθεστώτος κι εναντίον του PKK. Για τους Κούρδους που εξαγοράστηκαν από το Ισραήλ και τις ΗΠΑ, έγραψε σε "ανύποπτο" χρόνο ο υπάλληλος του Σόρος στο μπλογκ του: Contro il regime e contro il Pkk. I primi curdi del FSA (Εναντίον του καθεστώτος κι εναντίον του PKK... οι πρώτοι Κούρδοι στον "ελεύθερο συριακό στρατό")

Σχετικά από την ελληνική δημοσιογραφική πορνεία:
ΑΠΕ: Ο δημοσιογράφος Γκαμπριέλε Ντελ Γκράντε βρίσκεται ακόμη στην Τουρκία υπό περιορισμό
ΑΠΕ: Ιταλός δημοσιογράφος αρχίζει απεργία πείνας για την απελευθέρωσή του από τις τουρκικές αρχές
ΑΠΕ: Ιταλός ΥΠΕΞ: Ετοιμάζουμε επαφή με την Τουρκική κυβέρνηση για την περίπτωση του Γκαμπριέλε Ντελ Γκράντε
Αυγή: Αρχίζει απεργία πείνας ο Ιταλός δημοσιογράφος που κρατείται στην Τουρκία
Αυγή: Την απελευθέρωση του Ιταλού δημοσιογράφου που κρατείται στην Τουρκία ζητά η Ρώμη
Καθημερινή: Απεργία πείνας ξεκινά ο Ιταλός δημοσιογράφος που κρατείται στην Τουρκία

...χωρίς να εξαιρούνται όλα τα ΜΜΕ και ελεύθερες ιστοσελίδες

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes