Ολόκληρος ο «ελεύθερος» και «δημοκρατικός» κόσμος στηρίζει τους «Κούρδους Κομμουνιστές»



Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζει το «κομμουνιστικό» PYD και το στρατιωτικό του σκέλος YPG... κι ο ίδιος ο «φασίστας» και «σεξιστής» Trump στηρίζει το YPG και την επικράτηση των «Κούρδων κομμουνιστών» ...στέλνοντας μισθοφόρους και κλιμάκια της CIA στην περιοχή. 

«Συμπτωματικά» κι ο Netanyahu στηρίζει επίσης τους «Κούρδους Κομμουνιστές» και εντελώς «συμπτωματικά» στην περιοχή κάνει άντληση πετρελαίου ...μία εταιρία, η GENEL, συμφερόντων ...των Rothschild. Και ποιοι προστατεύουν τις εγκαταστάσεις των Rothschild; ...οι PESHMERGA. Και ποιους διαφήμισε ο Bernard Henri Levy με σχετικό ντοκιμαντέρ; Τους Peshmerga.
Καταλάβατε τώρα τι εννοούσε ο Λόρδος Byron όταν έλεγε ότι ένας Rothschild βασιλεύει στο Κονγκρέσο, είτε επί Βασιλικών, είτε επί φιλελευθέρων. Ένας Rothschild έβαζε τους ξεβράκωτους Ισπανούς να εξεγερθούν κι έκανε να τρέμουν βασίλεια και πρωθυπουργούς.
Και το ίδιο συμβαίνει με τη Συρία. Δεξιοί κι Αριστεροί ...παπαγαλίζουν όλοι ό,τι τους πουν οι Rothschild κι εξασφαλίζουν μία θέση στη Βουλή και μερίδιο από τις σάρκες μας.

Πηγή: left.gr


Πηγή: theguardian.com

Πηγή: genelenergy.com

Πηγή: forbes.com


Πηγή: ebooks.adelaide.edu.au
Βλέπε επίσης: Ολόκληρος ο «ελεύθερος» και «δημοκρατικός» κόσμος κατά της Συρίας!


Πηγή: antizitro




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes