Οι Βρυξέλλες είπαν ΟΧΙ στο πρότζεκτ «Μελίτη» της ΔΕΗ


«Απαράδεκτοι αυτοί στη ΔΕΗ»... Αντί να κάνουν έναν στημένο Διεθνή Διαγωνισμό, όπως συνηθίζουν οι Ευρωπαίοι πράκτορες ...πήγαν να συνεργαστούν απευθείας με Κινέζους για την κατασκευή μίας νέας μονάδας λιγνίτη. Αν συνεργαζόμασταν απευθείας με τους Rothschild χωρίς την προκήρυξη διαγωνισμού ...ποιος θα αντιδρούσε δηλαδή; 

Οι άγρυπνοι «δημοκράτες» της Ε.Ε. ...αντέδρασαν για να «προστατεύσουν» τα «δικά» μας συμφέροντα και το σχέδιο ακυρώθηκε. 
Εμάς, που είμαστε οι μόνοι που πληρώνουμε ...δεν μας ρωτάει κανείς ...από αυτούς που μόνο πληρώνονται από εμάς. 
Κι ας ματώσαμε μέχρι να στηθεί η ΔΕΗ σε όλη την επικράτεια. Κοιμόμαστε κι η τύχη μας δουλεύει...
Σήμερα η ίδια η ΔΕΗ και μετά από πιέσεις εξαναγκάζεται να ρίξει τίτλους τέλους στην απευθείας συνεργασία, στο απόηχο των αντιδράσεων που εκδηλώθηκαν από τις Βρυξέλλες.
Μετά τις δηλώσεις Πιτσιόρλα, ότι καμία μονάδα της ΔΕΗ δεν μπορεί να πουληθεί, να κατασκευαστεί ή να αναβαθμιστεί χωρίς διεθνή διαγωνισμό, ο πρόεδρος της ΔΕΗ Μ. Παναγιωτάκης επιβεβαίωσε, εμμέσως πλην σαφώς, ότι το φιλόδοξο σχέδιο μπαίνει στην... κατάψυξη, παρότι ο ίδιος επιμένει ότι δεν απαιτείται κανένας διαγωνισμός για τη συγκεκριμένη επένδυση, επειδή πρόκειται για συμφωνία μεταξύ δύο εταιρειών.


Πηγή: efsyn.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes