Ακόμα χωρίς ανάληψη ευθύνης το χτύπημα στον Παπαδήμο


To Indymedia-Soros ...δεν δημοσίευσε ακόμα επιστολή ανάληψης ευθύνης για το χτύπημα στον Παπαδήμο... Θα προτίμησε να την προωθήσει απευθείας στη Μοσάντ ίσως.

Και το λέμε αυτό διότι, συνήθως την τεχνογνωσία αυτή την κατέχουν δικοί τους ή πρώην δικοί τους. Κι ίσως κάποιοι πρώην να αισθάνονται αδικημένοι και να στέλνουν μηνύματα στους έξω ...χτυπώντας τους μέσα.
Με λίγα λόγια, αυτοί που ξέρουν τις δυνατότητες του κράτους και ξέρουν πως να αποφεύγουν τη σύλληψη, είναι σε θέση να κάνουν πράγματα. Μήπως πιστεύει κανείς σας ότι το έκαναν κάποιοι γνήσιοι πατριώτες αυτό το χτύπημα;
Με τα παραπάνω, και πριν μας θεωρήσετε υποστηρικτικούς προς τον Παπαδήμο (αν και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να τα βάζουμε με τους τοκογλύφους, πως θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε τον Παπαδήμο;), θέλουμε να σημειώσουμε ότι περιέργως οι τρομοκράτες δεν εμφανίστηκαν στο Indymedia... Εκεί συνήθως δημοσιεύονται χτυπήματα που ωφελούν το σύστημα και που επικροτούν οι δημοσιογράφοι. Τώρα που δεν επικροτούν ...δεν υπάρχει αναφορά στο Indymedia... Όταν σκότωσαν έναν αστυνομικό... στο Indymedia είχαν χαρές και πανηγύρια... Για τον Παπαδήμο μάλλον πενθούν κι αυτοί!
Κατά τα άλλα, αν τους συλλάβουν, κι αν μας πουν ποιοι ήταν ίσως μάθουμε...

Όπως και με τους δύο χρυσαυγίτες ...τα κουκούλωσαν όλα μια χαρά.






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes