Κατασχέθηκε τμήμα αντιπυραυλικού συστήματος στη Τουρκία


Φανταστείτε να έριχναν ένα Αμερικάνικο πολιτικό αεροπλάνο κάποιοι μισθοφόροι της Δύσης χρησιμοποιώντας ρωσικό αντιπυραυλικό σύστημα. Πόσο αυτονόητη θα ήταν η εμπλοκή του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας ...κάτι που προετοιμάζουν εδώ και πολύ καιρό στα σύνορα με την Πολωνία; Οι επικυρίαρχοι κατάφερναν να εμπλέκουν τις ΗΠΑ με παρόμοιες false flag προβοκάτσιες ...παντού στον πλανήτη. 

Στον 1ο και στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, στην Ιαπωνία, στο Βιετνάμ, την Κορέα, στο Θιβέτ, στο Ιρακ, στο Αφγανιστάν, στη Γιουγκοσλαβία, στη Λιβύη, στη Συρία, στην Υεμένη... 
Παντού κάποιοι «κακοί τρομοκράτες» χτυπούσαν «αθώους» αμερικανικούς στόχους... και αυτοδίκαια οι ΗΠΑ ισοπέδωναν ολόκληρες χώρες.


Η τουρκική αστυνομία κατέσχεσε δύο τηλεσκοπικά μάτια και δύο μηχανισμούς ενεργοποίησης αντιπυραυλικών συστημάτων στο λιμάνι του Εύξεινου Πόντου Ζονγκουλντάκ.
Συνελήφθησαν δύο Ιρανοί πολίτες.
Η συνοριακή αστυνομία είχε παρατηρήσει ένα φορτηγό που στις 27 Απριλίου προσπάθησε να περάσει λαθραία εξαρτήματα που προέρχονταν από την Ουκρανία.
Οι συλληφθέντες είπαν ότι  τα εμπορεύματα προορίζονταν για το Ιράν. Μετά από έρευνα οι τουρκικές αρχές διαπίστωσαν ότι σε κρυφά μέρη του φορτηγού είχαν τοποθετηθεί  οι στρατιωτικοί μηχανισμοί.
Ο οδηγός ισχυρίσθηκε ότι έπρεπε να τα παραδώσει στο Ιράν από όπου και θα έπαιρνε αμοιβή.
Τα εξαρτήματα αυτά είναι απαραίτητα για το συγκρότημα του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος «9К111 Фагот», που χρησιμοποιούν συχνά οι τρομοκρατικές οργανώσεις του PKK,αλλά και το ‘ισλαμικό κράτος’, όπως σημειώνεται.









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes