Συνάντηση χιλιάδων Ελλήνων Μακεδόνων που απέκρυψαν τα ΜΜΕ! [Βίντεο]


180 πολιτιστικοί σύλλογοι γηγενών Μακεδόνων με 4.000 χορευτές θα συναντηθούν σήμερα στο Καυταντζόγλειο γήπεδο της Θεσσαλονίκης σηκώνοντας την Ελληνική σημαία την ίδια στιγμή που οι πράκτορες του Soros στην Ελευθεροτυπία, στον ΣΥΡΙΖΑ και το Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι (Human Right Watch) ...μας διαφήμιζουν άλλους μισθοφόρους του Soros, έποικους από Σερβία και Βουλγαρία ...ως «γνήσιους» Μακεδόνες μη Έλληνες. 

Συνεχίζουν κι επιμένουν ότι οι Μακεδόνες δεν είναι Έλληνες ...λες και οι Μακεδόνες περίμεναν από τον αρχι-φωστήρα Βαλλιανάτο, να τους ενημερώσει για την εθνικότητά τους. 
Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί πράκτορες απαιτούσαν να μετακομίσει η Μακεδονία εκτός Ελλάδας... λαμβάνοντας εντολές από έξω ...ενώ οι ίδιοι ήταν κάτοικοι Αθηνών ...και δεν θα είχαν τίποτα να χάσουν από μία τέτοια εξέλιξη...
Αν μαζευόντουσαν 3 πράκτορες να διαδηλώσουν κατά της Βόρειας Κορέας ...ο ΣΚΑΪ ίσως αναμετέδιδε έκτακτο δελτίο ειδήσεων. Όμως την συνάντηση χιλιάδων Μακεδόνων ...την απέκρυψαν όλα τα ΜΜΕ και πέρσι και φέτος ...Μόνο οι τοπικές ιστοσελίδες αναφέρουν την εκδήλωση στην οποία θα παραβρεθούν πάνω από 10.000 άνθρωποι. 
Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μάθουν στην Αθήνα ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες. 
Οι Αθηναίοι θα βλέπουν με το έτσι θέλω ό,τι τους σερβίρει ο Βαλλιανάτος κι άλλοι φωστήρες συνδεδεμένοι με τον Soros.
Γιατί ο Βαλλιανάτος είχε τιμή ...κι αυτή ήταν 500 ευρώ. Και τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να μας κυβερνούν... Επίδοξος Δήμαρχος, επίδοξος Πρωθυπουργός ο διοργανωτής rave party... Μήπως οι άλλοι είναι καλύτεροι απ' αυτόν;

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes