ΣΥΡΙΖΑ: Περίεργη «επένδυση» που πολεμούσε επί 20ετίας, σήμερα την εγκρίνει


H επένδυση-μαϊμού σε έκταση 25.000 στρεμμάτων (!) δίπλα στο φοινικόδασος στο Βάι της Κρήτης, που πουλήθηκαν από τη Μονή Τοπλού, σε μία περίεργη εταιρία από Αγγλία, η οποία μέχρι τώρα είχε περίεργα οικονομικά στοιχεία κι η επένδυση θα ήταν επικίνδυνη για το περιβάλλον ...σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των «αντικαπιταλιστών» δημοσιογράφων... προχωράει μετά από 20 χρόνια και βάλε. Και προχωράει από την κυβέρνηση των ίδιων «αντικαπιταλιστών οικολόγων» του ΣΥΡΙΖΑ.


Όλοι εκείνοι οι «αντικαπιταλιστές οικολόγοι» που ανησυχούσαν για το περιβάλλον κι έβαζαν ερωτηματικά για το αν η επένδυση είναι μαϊμού... σαν να πανηγυρίζουν ...με την εξέλιξη της επένδυσης.

Οι ιστοσελίδες του ΣΥΡΙΖΑ ...μιλούσαν για σκάνδαλο, για καταπατημένη έκταση του Δημοσίου χιλιάδων στρεμμάτων πριν λίγα χρόνια ...για παρέμβαση του Αρείου Πάγου κ.λπ.

Τα σχετικά άρθρα... της μετάλλαξης των «οικολόγων κι αντικαπιταλιστών» σε χειροκροτητές του ξεπουλήματος ...μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:
Διακριτικά μας ενημερώνουν επίσης ...ότι ενώ η επένδυση απαιτεί πάνω από 200.000.000 ευρώ... η εταιρία διαθέτει απλά μετοχές αξίας 16.000.000 ευρώ ...και αναζητά χρήματα, κλασικά όπως όλοι οι «επενδυτές-my ass», από αναπτυξιακούς νόμους, από τις Ελληνικές Τράπεζες κ.λπ.

Θα δει η Ελλάδα ποτέ έστω ένα ευρώ εισαγόμενο; Ή πάλι θα θα ληστεύουν τους άνεργους, για να παρέχουν επιδοτήσεις με ευνοϊκούς όρους, σε κάθε ξένο παπατζή των χρηματιστηρίων, που θα εκμεταλλεύεται κάθε τι που παράγει πλούτο στη χώρα (ΟΠΑΠ, ΔΕΗ κ.λπ.);

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις προαναφερόμενες σελίδες:

Πηγή: iospress.gr
Πηγή: left.gr
Πηγή: efsyn.gr
Πηγή: efsyn.gr
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes