Είχε κι ο Μητσοτάκης Φιλιππινέζους για υπηρέτες...


Αντιρατσιστής κι αυτός ...όπως όλοι εκεί οι «φιλάνθρωποι» στις ακριβές γειτονιές... Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι ...αλλά για υπηρέτες παίρνουμε αποκλειστικά Φλιππινέζους που δεν απεργούν, που τρώνε ελάχιστα, που δεν έχουν κύκλο, ώστε να διαρρεύσουν μυστικά κ.λπ. κ.λπ.



Πηγή: topontiki.gr
Βαρύς ο πόνος για τα παιδιά και τα εγγόνια, την οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από την απώλεια του μεγάλου πολιτικού.
Οικογένεια ωστόσο δεν θεωρείται μόνο η εξ΄αίματος συγγένεια. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σχέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τα άλλα άτομα που έμεναν μαζί του στο σπίτι.
Ο λόγος για τους ανθρώπους που φρόντιζαν τον Πρόεδρο και την οικογένεια και περιποιούνταν την κατοικία για πολλά χρόνια, το οικιακό προσωπικό που διαμένει για μεγάλο διάστημα εντός του σπιτιού και θεωρούνται οι άνθρωποι που ήταν καθημερινά πιο κοντά στον Κώστα Μητσοτάκη μέχρι το τέλος.
Οι Φιλιππινέζοι οικιακοί βοηθοί, βρέθηκαν και αυτοί μαζί με την οικογένεια σε όλη τη διάρκεια της τελετής και στο νεκροταφείο στον Αργουλιδέ. Μάλιστα, δεν πρόκειται μόνο για τους 2 εικονιζόμενους Φιλιππινέζους οι οποίοι είναι και οι παλαιότεροι εργαζόμενοι της οικογένειας. Στην ταφή παρευρέθηκαν τα παιδιά και τα εγγόνια τους, που μεγάλωναν στο ίδιο σπίτι με την οικογένεια Μητσοτάκη.
















Να σημειωθεί πως πριν από χρόνια όταν ο Κωνσταντίνος και η Μαρίκα Μητσοτάκη είχαν συμπληρώσει 55 χρόνια γάμου είχαν  κάνει ένα μεγάλο τραπέζι στο σπίτι τους στα Χανιά, όπου είχαν καλέσει όλο το προσωπικό και τους ανθρώπους που δούλευε γι’΄αυτούς όλα αυτά τα χρόνια
Πηγή: zarpanews.gr




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes