Μαντάς: Για «σοβαρή αξιοποίηση» είναι καλό που υποθηκεύεται η δημόσια περιουσία για έναν αιώνα!


Βάλτε όπου μιλάει για «αξιοποίηση» ...τη λέξη «αρπαχτή» ή τη λέξη «ληστεία» και θα αποκτήσει λογική η εξυπνάδα των πρακτόρων της κυβέρνησης. Το να ξεπουλάς τον εθνικό πλούτο για έναν αιώνα ...σε ξένα αρπακτικά ...λέγεται «σοβαρή αξιοποίηση» ...όπως η σφαγή των Ελλήνων ...βαφτίστηκε «σωτηρία».



Πηγή: protothema.gr

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, για να γίνει «σοβαρή αξιοποίηση» τότε η δημόσια περιουσία, είναι καλό που υποθηκεύεται για έναν αιώνα

Την υποθήκη του συνόλου της Δημόσιας περιουσίας για έναν αιώνα υπερασπίστηκε ο κ. Χρήστος Μαντάς υποστηρίζοντας πως θα ήταν «ύποπτο» αν η διάρκεια του υπερταμείου ήταν για 5 χρόνια!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με παρέμβασή του σε συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής όπου ενημερώνουν τα μέλη του υπερταμείου για την πορεία των αποκρατικοποιήσεων και προκειμένου να αποκρούσει την κριτική της αντιπολίτευσης που κάνει λόγο για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας είπε: «Αν θέλεις να κάνεις σοβαρή αξιοποίηση τότε πρέπει να τη συγκεντρώσεις όλη την περιουσία σε ένα Ταμείο το οποίο πρέπει να έχει μεγάλη διάρκεια. Ύποπτο θα ήταν αν λέγαμε ότι η διάρκεια αυτού του Ταμείου θα ήταν 3 ή 5 χρόνια ή άντε 10 χρόνια. Εκεί θα ήταν υπο αμφισβήτηση η για πρώτη φορά πρόθεση του νόμου να αξιοποιήσουμε τα μισά από τα έσοδα του ταμείου για αναπτυξιακούς σκοπούς. Αυτό μπαίνει για πρώτη φορά αλλά δεν το λένε».
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes