Υπό έγκριση ο γάμος ομοφυλοφίλων στη Γερμανία


Και στη Γερμανία φαίνεται πως έχουν λύσει όλα τα προβλήματα και το μοναδικό που τους απέμεινε ήταν να επιτρέψουν τον γάμο και την τεκνοθεσία στους ομοφυλόφιλους, όπως άλλωστε σε κάθε «ευνομούμενη» και «πεφωτισμένη» δυτική κοινωνία, σύμφωνα πάντοτε με τις επιταγές των επικυρίαρχων «περιούσιων» τοκογλύφων.


Μπορεί η καγκελάριος Μέρκελ να έπαιξε αρχικά λιγάκι την δύσκολη, «για τα μάτια του κόσμου»... σύντομα όμως «συνετίστηκε» και ξεπέρασε την ομοφοβική και ρατσιστική της ντεμοντέ αρχική αντίληψη...

Οι βουλευτές ενέκριναν σήμερα στην επιτροπή την παραπομπή στην ολομέλεια ενός νομοσχεδίου που επιτρέπει τον γάμο ομοφυλοφίλων και τους δίνει για πρώτη φορά διευρυμένα δικαιώματα όσον αφορά την υιοθεσία.

Οι γερμανοί βουλευτές άνοιξαν τον δρόμο για να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή ψηφοφορία στην Μπούντεσταγκ, την κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου, για τη νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου, αφού η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εγκατέλειψε την κατ' αρχήν αντίθεσή της στο θέμα αυτό.

Οι βουλευτές ενέκριναν σήμερα στην επιτροπή την παραπομπή στην ολομέλεια ενός νομοσχεδίου που επιτρέπει τον γάμο ομοφυλοφίλων και τους δίνει για πρώτη φορά διευρυμένα δικαιώματα όσον αφορά την υιοθεσία, δήλωσαν βουλευτές στο τέλος της συνεδρίασης.
Πηγή: aznews.site

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes