Δύση: Ο Γκρουέφσκι θα υποστεί τις συνέπειες της φιλορωσικής του στάσης [Βίντεο]


Αβαντάροντας και λαδώνοντας τους Εθνικιστές ...αιματοκύλησαν και κατάφεραν να διαμελίσουν την ενωμένη και πολυεθνική Γιουγκοσλαβία και τώρα, που θέλουν άρον-άρον να «σώσουν» και τα Σκόπια, εντάσσοντας τη χώρα δια της βίας στο χαρέμι των τοκογλύφων, που λέγεται Ε.Ε.-ΝΑΤΟ... τους «θεραπεύουν» από τον εθνικισμό...

Ταυτόχρονα γκρεμίζουν τα εθνικιστικά δίκτυα του Γκρούεφσκι ώστε να αποκτήσουν και οι Σκοπιανοί μία Βουλή γεμάτη πράκτορες της Δύσης ...από άκρη σ' άκρη ...όπως και η «προοδευμένη» Ελλάδα. Έτσι δεν θα υπάρχει πλέον κανένας σύνδεσμος με τη Ρωσία του Πούτιν σε θέση εξουσίας... κι ό,τι σχέδια υπήρχαν για αγωγούς κ.λπ. ...θα πάνε στα σκουπίδια όπως κι ο αγωγός Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη. 
Η κατάρα της Δύσης που πέφτει στα κεφάλια όσων συνεργάστηκαν με τον Πούτιν ...πάντα στο προσκήνιο. 
Δεν πρόλαβαν οι υποστηρικτές του Γκρούεφσκι να δημιουργήσουν κίνημα κατά του Soros ...κι ο Γκρούεφσκι θα υποστεί τις συνέπειες της φιλορωσικής του στάσης. Είναι ήδη κατηγορούμενος για διαφθορά και για ξέπλυμα χρήματος μέσω των κομματικών ταμείων. Κι εκεί οι Δικαστές... «μεγάλοι πατριώτες»... σαν τους δικούς μας ένα πράγμα. 
Και τώρα που οι Σκοπιανοί μπορεί να πειστούν να παρατήσουν την εμμονή με το όνομα «Μακεδονία» ...εμείς έχουμε στην κυβέρνηση εκλεγμένους πράκτορες που μάζευαν υπογραφές για να ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία και στην αντιπολίτευση τον γιο του Μητσοτάκη που θεωρούσε το όνομα ασήμαντη λεπτομέρεια. 

Υπογράμμιση:  ψευδοιδεολογία που εκπέμπει το σχέδιο Γκρουέφσκι και συνεχίζει να κρατά σε ομηρία τη χώρα σαν κατάρα κάποιου κακού μάγου" [...] η νέα κυβέρνηση λέει πως θέλει λύση και για το όνομα, καθώς επιδιώκει ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Πηγή: newsit.gr

Τίτλος: "Μακεδονία, το νέο αμερικανορωσικό μέτωπο".
Υπογράμμιση: "...απειλή για τα σχέδια των αγωγών".
Πηγή: bloomberg.com

Τίτλος: "Από φιλοαμερικανός, φιλορώσος; Ο Nikola Gruevski ως πολιτικός χαμαιλέοντας".
Πηγή: opendemocracy.net

Τίτλος: "Νέο Κίνημα 'Σταματήστε τον Σόρος' αποκαλύφθηκε στη Μακεδονία"
Πηγή: balkaninsight.com

Πηγή: protothema.gr
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes