Επιχειρείται συστηματική αποστείρωση και διαστρέβλωση της ιστορίας από την ...«αριστερά»

Με κυβέρνηση της αριστεράς των Rothschild και του ΝΑΤΟ που είναι όλοι σπουδαγμένοι στα Αμερικάνικα και τα Αγγλικά Κολλέγια και πανεπιστήμια... η ιστορία αποστειρώνεται συστηματικά από οποιαδήποτε αναφορά σε CIA και Μοσάντ.

Τα χρόνια πέρασαν, όσοι τα έζησαν αρχίζουν να πεθαίνουν οπότε πλέον μπορούν να γράφουν ό,τι τους κατέβει κι ό,τι τους βολεύει κάθε φορά. Έτσι πλέον η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν ήταν αποτέλεσμα της δράσης NATO, CIA, Μοσάντ και Τεκτόνων αλλά ...του Βασιλιά!

Πηγή: topontiki.gr

Τα συνθήματα εναντίον της Χούντας αφορούσαν τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και τη CIA κι όχι τον Βασιλιά, τον οποίον απομάκρυναν με στημένο δημοψήφισμα, για να πάρουν ολοκληρωτικά τον έλεγχο του κράτους οι ελληνόφωνοι πράκτορες της CIA.




Και η δολοφονία του Λαμπράκη ήταν υπόθεση της Αμερικανικής Πρεσβείας, για να στήσουν σκηνικό εκτροπής και να τρέξουν να μας σώσουν οι Συνταγματάρχες. 

Κι αντί να διώξουμε το ΝΑΤΟ και τη CIA, διώξαμε τα θύματα του ΝΑΤΟ και της CIA. Όλοι ζητούσαν να φύγουν οι Αμερικανοί και τελικά έφυγαν οι Αντιαμερικανοί κι ήρθαν από παντού κι άλλοι Αμερικανόδουλοι, που παρίσταναν τους αντιστασιακούς στα καφέ του Παρισιού.





Το ΚΚΕ πήρε ως αντάλλαγμα την παύση των διώξεων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ως αντάλλαγμα όλες τις ψήφους των Πρασινοφρουρών. Σήμερα, που το κράτος ελέγχεται ακόμα περισσότερο από ξένους μηχανισμούς, που παρακολουθούνται από ξένες υπηρεσίες χιλιάδες τηλέφωνα ...δεν θα βρείτε ΟΥΤΕ μισό σύνθημα αριστερών ενάντια στη CIA και τη Μοσάντ.


Το Σύστημα ξέρει να ανακατεύει τη σαλάτα και δυστυχώς λίγοι αντιλαμβάνονται πως παίζεται το παιχνίδι. Χαρακτηριστική περίπτωση ...όταν αποκαλύφθηκε ότι η CIA παρακολουθούσε όλα τα κινητά της κυβέρνησης Καραμανλή ...οι «αριστεροί» και οι «δημοκράτες» αυτής της χώρας ...χτυπούσαν με μανία τον ίδιο τον Καραμανλή, το θύμα των υποκλοπών κι όχι τα ξένα αφεντικά τους, που τον παρακολουθούσαν.


Κανένας «επαναστάτης αριστερός» δεν έγραψε μισό σύνθημα εναντίον των ΗΠΑ και της CIA ...εντελώς συμπτωματικά.

Και με το θέμα της απόπειρας κατά του Καραμανλή, από Δυτικές Υπηρεσίες (Mi6 και Μοσάντ) ...ακούσατε την παραμικρή κατηγορία εναντίον αυτών;

Κι όταν φυσικά σκοτώθηκε ο Γρηγορόπουλος ...την άλλη μέρα ήθελαν εκλογές! Έπρεπε άρον-άρον να ξεκινήσει το μεγάλο κόλπο που ονομάστηκε ...«διάσωση της οικονομίας».


Κανείς πλέον δεν αναρωτιέται πως γίνεται όλοι οι εφοπλιστές, Αλαφούζος, Κυριακού, Βαρδινογιάννης και πάμπλουτοι, τύπου Κοντομηνά, Ψυχάρη κ.λπ. ...να προβάλλουν όλη μέρα, από τις 6 το πρωί τους «αναρχικούς αντικαπιταλιστές» του ΣΥΡΙΖΑ και να μην δίνουν βήμα π.χ. στη Χρυσή Αυγή που υπηρετεί (υποτίθεται) το Κεφάλαιο. Κανείς δεν αναρωτιέται, γιατί όλοι αυτοί οι πολυεκατομμυριούχοι δεν πήραν το μέρος της Χ.Α. του «Κεφαλαίου» και θρήνησαν τόσο πολύ για τον χαμό του αντικαπιταλιστή Παύλου Φύσσα.


Και η CIA και η Μοσάντ ...που ήταν πίσω από τη Χούντα που «θαυμάζει» η Χρυσή Αυγή ...γιατί δεν στήριξαν τα δικά τους παιδιά και στήριξαν τους Τροτσκιστές ...του London School of Economics;


Για να μην πιάσουμε όλες τις «αριστερές» τρομοκρατικές οργανώσεις, που χτυπούσαν αποκλειστικά όσους εμπλέκονταν με την καθυστέρηση της αποπληρωμής του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ C4I.

Γι' αυτό λοιπόν... για τη Χούντα των Αμερικανών, φταίει ο Βασιλιάς... αλλά περιέργως οι Αμερικάνοι της Χούντας έμειναν κι αυτός έφυγε. 

Και για τα σκάνδαλα υποκλοπών από τη CIA ...δεν φταίει η CIA, αλλά ο Καραμανλής. Η CIA έμεινε αλλά ο Καραμανλής έφυγε.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes