ΜΜΕ: Αμείωτες οι προσπάθειες να μας παρουσιάσουν «αθώα» τη Μασονία

Το σχετικά πρόσφατο 1981 ...τότε που είχε κερδίσει τις εκλογές ο Ανδρέας ...είχε ξεσπάσει στην Ιταλία ένα τεράστιο σκάνδαλο παρακράτους που είχε υπό έλεγχο τις σημαντικότερες θέσεις στην Ιταλική κυβέρνηση...

Πηγή: newsbeast.gr

...τον ιταλικό Στρατό, τις Ιταλικές μυστικές υπηρεσίες, με δισεκατομμύρια καταθέσεων που έκαναν φτερά μέσω offshore, με δολοφονίες πολιτικών και δημοσιογράφων, με απαγωγές, με τυφλή τρομοκρατία κι εκατοντάδες πολίτες νεκρούς χωρίς αιτία, με εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών, της CIA κ.λπ... Κι όλα με κεντρικό άξονα ...μία Μασονική Στοά! Μιλάμε για το 1981 κι όχι για το 1700. 

Και μιλάμε για πολλούς νεκρούς και πάρα πολλά δισεκατομμύρια εξαφανισμένα. Δεν μιλάμε για τίποτα γραφικούς συνταξιούχους που μαζεύονται και μιλάνε για τα κορίτσια της δεκαετίας του '40.

Κι όλα αυτά σε μία χώρα 50.000.000 ανθρώπων που ήταν ανάμεσα στις 7 πιο ισχυρές οικονομίες του πλανήτη...

Σήμερα που εξακολουθούν να υπάρχουν τέτοια δίκτυα όλοι οι απατεώνες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας κάνουν πως δεν έχουν ακούσει το παραμικρό. Θα ειρωνευτούν και θα επιτεθούν σαν ύαινες σε όποιον κάνει την παραμικρή αναφορά σε τέτοια θέματα.

Στη Γαλλία του 1943 είχε γυριστεί και είχε προβληθεί μία ταινία που αφορούσε τα Μασονικά Δίκτυα στη Γαλλική Κυβέρνηση, που έσπρωχναν τα πράγματα για να αποφασιστεί στρατιωτική επίθεση κατά του Χίτλερ. Forces Occultes ή Αποκρυφιστικές Δυνάμεις.


Ο Σκηνοθέτης και Δημοσιογράφος Paul Riche υπήρξε κι ο ίδιος Μασόνος και απεικόνισε με ακρίβεια τον τρόπο λειτουργίας τους, τις τελετές μύησης κ.λπ. Λίγα χρόνια μετά τον πόλεμο ...τον εκτέλεσαν ως δωσίλογο.

Κι ένας άλλος πρώην Μασόνος επί 30 χρόνια, ο William Morgan, που είχε γράψει σχετικό βιβλίο (Illustrations of Masonry) αποκαλύπτοντας τον τρόπο δράσης τους ...εξαφανίστηκε από προσώπου γης... 

To βιβλίο μπορείτε να το κατεβάσετε από ΕΔΩ.


Με δημοσιεύματα στον Ελληνικό Τύπο ...προσπάθησαν να εμφανίσουν μια χαλαρή, ακίνδυνη εικόνα για τη Μασονία που η Χ.Α. ...δαιμονοποιεί (!) ...ενώ πρόκειται για κάτι τόσο άκακο... στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι πολιτικοί της Ελληνικής Ιστορίας.

Για το σήμερα φυσικά δεν κάνουν κουβέντα.

Πηγή: iefimerida.gr

Αυτό που προσπάθησε να δείξει ο Γάλλος σκηνοθέτης στην ταινία Forces Occultes ...ήταν η ταύτιση των μασονικών στοών με τα συμφέροντα των σιωνιστών.

Στην Ελλάδα ...Αρχηγός των Ελλήνων Μασόνων συμπτωματικά πάντα ...είναι ο Raphael De Sigura ...και για την σχέση του με τον Σιωνισμό ...δεν χρειάζονται και πολλά λόγια. Θα τα βρείτε σε ένα άρθρο του 2012 από Πρακτορείο Τεκτονικών Ειδήσεων.


Πηγή: tribune.gr


Πηγή: gmna.gr

Και στην Ελληνική Στοά ...από σκάνδαλα και φαγοπότι εκατομμυρίων ...μια χαρά τα πήγαν οι αξιοσέβαστοι...

6 μήνες μετά το άρθρο για τον Αρχηγό της Μασονίας στην Ελλάδα ...Raphael De Sigura ...στην «έγκριτη» Soro-Athensvoice δεν ήξεραν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ Ελληνοεβραίο Μασόνο! Άλλωστε ...πόσοι αναγνώστες θα μπουν στον κόπο να διασταυρώσουν αυτά που διαβάζουν από τους «σοβαρούς» αρθρογράφους των ΜΜΕ;


Πηγή: athensvoice.gr

Μόλις γίνει οποιαδήποτε αναφορά σε Μασόνους τα ΜΜΕ ξυπνούν και ...σπεύδουν να «στολίσουν» την υπόθεση χρησιμοποιώντας ηχηρά ονόματα συνδεδεμένα (στο μυαλό μας πάντα) με πατριωτισμό ή εθνικισμό όπως ο Σολωμός, ο Καποδίστριας, ο Κολοκοτρώνης, ο Μεταξάς, αλλά και ιεράρχες όπως ο Αθηναγόρας. Με λίγα λόγια το οπλοστάσιο συμβόλων και ηρώων της Χρυσής Αυγής επίσης απαρτίζεται από Μασόνους και άρα δεν δικαιούται «δια» να ομιλεί για κακούς Μασόνους. Κι όλοι οι «πατριώτες» Μασόνοι ήταν πρακτικά...

Το ποια πατρίδα ακριβώς υπηρέτησαν όλοι αυτοί όμως ...μόνο οι Rothschild μπορούν να μας το πουν... που ως παντοδύναμοι δανειστές-δυνάστες ήταν και οι απόλυτοι άρχοντες του παιχνιδιού.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes