Αντιδημοκρατική παρέμβαση της Κομισιόν στα εσωτερικά της Πολωνίας

Η δημοκρατία στην Ευρώπη των τοκογλύφων είναι άγνωστη έννοια. Οι εξουσιαστές επιβάλλουν τη θέλησή τους στους λαούς με εκβιασμούς. Έτσι ανέτρεψαν τον Γκρούεφσκι, έτσι επιχειρούν να ανατρέψουν τον Πούτιν.

Με την έπαρση του αλάθητου, με υπερεξουσίες που απέκτησαν χωρίς δική μας εντολή αποφασίζουν και διατάσσουν με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η άποψη κανενός.

Μερικοί καλοπληρωμένοι ληγούρηδες ευρωβουλευτές-κλόουν κάνουν πως συνεδριάζουν, κάνουν πως ψηφίζουν απλά και μόνο για να μας εξαπατήσουν και να νομιμοποιήσουν στα μάτια μας τις εγκληματικές τους αποφάσεις. Πόσοι πολίτες της Ε.Ε. θα ενέκριναν τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας που οι Ευρωβουλευτές-κλόουν υπερψήφισαν κατά πλειοψηφία;

-----------------------------

Έτοιμη να κινήσει διαδικασίες που μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε αναστολή των δικαιωμάτων ψήφου, σε βάρος της Πολωνίας, είναι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε περίπτωση ανάκλησης των δικαστών του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας.

Η Κομισιόν εμφανίζεται έτοιμη να κινήσει τη διαδικασία του άρθρου 7, που μπορεί και να στερήσει από τη Βαρσοβία το δικαίωμα ψήφου, όπως εξηγεί το ΑΜΠΕ.

«Η Επιτροπή απαιτεί από τις πολωνικές αρχές να μην λάβουν κανένα μέτρο για την ανάκληση ή αναγκαστική συνταξιοδότηση των δικαστών του Ανώτατου Δικαστηρίου» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς. «Αν ληφθεί ένα τέτοιο μέτρο, η Επιτροπή είναι έτοιμη να κινήσει αμέσως τη διαδικασία του άρθρου 7» πρόσθεσε ο Τίμερμανς.
Πηγή: newsbeast.grΣυνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes