Ρουβίκωνας: Μπάτε σκύλοι αλέστε η Βουλή

Ήλθον, είδον και απήλθον η φερόμενη ως αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας στο προαύλιο της Βουλής. Μπήκαν... έριξαν τα τρικάκια τους, άνοιξαν πανό... φώναξαν τα συνθηματάκια τους και ...αφέθηκαν ελεύθερα με κυβερνητική εντολή, τα "παλικάρια". 

Έτσι δουλεύει η "δημοκρατία" των εκατομμυριούχων "επαναστατών" "αριστερών" απόφοιτων του London School of Economics των Rothschild. Κανένα πρόβλημα για τον Ρουβίκωνα, για όσους βανδαλισμούς κι αν έχει προξενήσει... Δεν πειράζει... πληρώνει ως συνήθως το εύκολο θύμα, ο Έλληνας φορολογούμενος και υπερήφανος ψηφοφόρος, για όλα τα σπασμένα! Θα κολλήσουμε τώρα σε σπασμένες πόρτες και σε μερικά λίτρα χρώμα; (βλέπε π.χ. Δημαρχείο Ζωγράφου).

Και το κερασάκι στην τούρτα... Τα συστημικά ΜΜΕ έδωσαν βήμα και δημοσιοποίησαν την ανακοίνωση της ομάδας των πρακτόρων του Ρουβήκωνα, που την είχαν αναρτήσει προηγουμένως στο δήθεν αναρχικό ιστολόγιο, που όλοι οι παλιάτσοι της Βουλής προσπαθούν με "περίσσια λύσσα" να κλείσουν τόσα χρόνια τώρα, μα κανείς δεν κλείνει... Ναι καλά καταλάβατε! Το ιστολόγιο που έχει "ευγενικό χορηγό" τον περιούσιο "φιλάνθρωπο" George Soros και στεγάζεται καλά φυλασσόμενο μέσα στο Πολυτεχνείο. 

Βήμα λοιπόν έδωσαν τα "δημοκρατικά" ΜΜΕ στην "αναρχική" ομάδα,  κάτι που δεν δίνουν π.χ. στο τρίτο κόμμα της βουλής που ψήφισε ένα σεβαστό ποσοστό του ελληνικού λαού. Βλέπετε... θεωρούν ότι για το καλό μας, θα πρέπει να ενημερονώμαστε για τους "αγώνες" που δίνουν κάποιοι πράκτορες... για να αφεθούν ελεύθεροι κάποιοι "ιδεολόγοι" σύντροφοι - συνάδελφοι, που βαπτίζονται χωρίς δεύτερη σκέψη, πολιτικοί κρατούμενοι. Έκλεψες τράπεζα; Στην εποχή μας δεν λέγεσαι πλέον ληστής, αλλά πολιτικός κρατούμενος. Σε φυλάκισαν για ιδεολογικούς λόγους κ.λπ. Οι "μοντέρνοι" αυτοί "Ρομπέν των δασών", που δεν τα έχουν βάλει ποτέ με το ξένο κεφάλαιο, τους "δανειστές"-τοκογλύφους και τις βουλές του ΝΑΤΟ, της Ε.Ε., του Δ.Ν.Τ. κ.λπ., είναι αντίθετα πανέτοιμοι να διαλύσουν και να καταστρέψουν οτιδήποτε το Ελληνικό με τον "αυθόρμητό τους αγώνα". Αυτό τους επιβάλλουν τα αφεντικά τους κι αυτό κάνουν. Κι εμείς κάνουμε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα ...γιατί δεν έχουμε μάθει να κάνουμε και τίποτ' άλλο, από το να ...πληρώνουμε! 

Τέλος αντάλλαξαν "χειραψία" με τους "συναδέλφους" της αστυνομίας που είχαν εκείνη την ώρα "βάρδια" στη Βουλή... και έφυγαν ...κύριοι. Κι αυτή η αστυνομία... τι επίτευγμα! "Έπιασε (άκουσον - άκουσον) ΚΑΠΟΙΟΥΣ εξ αυτών", κι όχι όλους(!)... Μη γελάτε! Και να φανταστείτε ότι όλοι τους βρίσκονταν στο προαύλιο της Βουλής... με κατεβασμένη την ράμπα εισόδου και κλεισμένη τη σιδερένια πόρτα του κτιρίου της βουλής. Κατάφεραν λοιπόν να "πιάσουν κάποιους εξ αυτών" (κι αυτό κάτι είναι... θα μπορούσαν να μην έπιαναν και κανέναν), οι οποίοι "αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού πρώτα έδωσαν τα στοιχεία τους" κατόπιν συνεννόησης με τους Νίκο Βούτση και Νίκο Τόσκα. Τι δεν πειστήκατε; Ναι, έδωσαν τα στοιχεία τους... ίσως να αντάλλαξαν και λογαριασμούς facebook και κινητά... ποιος ξέρει;

Και ζήσανε αυτοί καλά... κι εμείς ...χειρότερα!


Πηγή: newsit.grΣυνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes