Κρατική χρηματοδότηση 3.114.000 ευρώ στα κόμματα

Την γ΄ δόση της  κρατικής οικονομικής ενίσχυσης του έτους 2017 στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων κατανέμει με την υπ΄  αριθμ. 26242/2017 απόφασή του. 

Το συνολικό ποσό της γ΄δόσης που κατανέμεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του protothema.gr, ανέρχεται στα 3.114.000 ευρώ και θα καλυφθεί από τις εγγεγραμμένες πιστώσεις του προϋπολογισμού του υπουργείου Εσωτερικών, του οικονομικού έτους 2017.
           
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία ακόμη και ο Γιώργος Καρατζαφέρης (Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός -ΛΑ.Ο.Σ.) ο οποίος είναι πλέον εκτός Βουλής θα λάβει κρατική οικονομική ενίσχυση 18.317,65 ευρώ.

Επίσης πρέπει να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή θα λάβει το αναγραφόμενο ποσό όταν τελεσιδικήσει η δίκη, εφόσον σύμφωνα με την απόφαση του "δημοκρατικού" τόξου το "υπόδικο" κόμμα δεν μπορεί να λάβει χρηματοδότηση. Κι από την άλλη... όπως το πηγαίνουν το θέμα, η δίκη δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Αυτό συμφωνήθηκε αρχικά για την προεκλογική χρηματοδότηση που λαμβάνουν τα κόμματα και επεκτάθηκε για όλες της χρηματοδοτήσεις των κομμάτων. 
           
Αναλυτικότερα, η γ΄δόση του 2017 της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης ανά κόμμα έχει ως εξής:


Πηγή: capital.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes