Γυναίκα έπεσε στο γκρεμό και σκοτώθηκε για να μην συλληφθεί από δασοφύλακες

Φωτογραφία Αρχείου

Ένας νεαρός παλιότερα σκοτώθηκε για να μην τον πιάσουν χωρίς εισιτήριο στο τρόλει και προχθές μία γυναίκα από ένα ορεινό χωριό της Πέλλας, 350 κατοίκων και σε υψόμετρο 770 μέτρων ...σκοτώθηκε προσπαθώντας να μην την πιάσουν οι δασοφύλακες επειδή διανοήθηκε να κόψει ξύλα για να βγάλει τον χειμώνα.

Απαγορεύεται να κάνεις οτιδήποτε στην αποικία των τοκογλύφων χωρίς να τους καταβάλλεις το αντίστοιχο χαράτσι.

Η άτυχη γυναίκα, που διέμενε στη Ζέρβη, είχε πάει από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας στο δάσος μαζί με το σύζυγό της για να μαζέψουν ξύλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι εντοπίσθηκε από δασοφύλακες και παράτησε το φορτηγάκι στο οποίο επέβαινε προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο. Κατά τη διαφυγή τους, ο άνδρας και η  γυναίκα χωρίστηκαν και ακολούθησαν διαφορετική πορεία για να ξεφύγουν από τη σύλληψη.

Το πρωί της Τρίτης, ο σύζυγος της 49χρονης που εν τω μεταξύ είχε επιστρέψει στο σπίτι, ανησύχησε για την τύχη της γυναίκας του και ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της οποίας την εντόπισαν νεκρή μέσα σε χαράδρα.


Με τη συνδρομή πυροσβεστών το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανασύρθηκε από το σημείο. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα φωτίσει η ιατροδικαστική εξέταση, εικάζεται όμως ότι ο θάνατός της επήλθε από πτώση. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes