Εβραίοι: Οι μεγαλύτεροι δουλέμποροι των τελευταίων 10 αιώνων!

Πως γίνεται οι μεγαλύτεροι δουλέμποροι των τελευταίων 10 αιώνων ...να μην αναφέρονται σε κανένα ντοκιμαντέρ και σε καμία ταινία που αφορά το δουλεμπόριο. 


Είναι απλό αν λάβει κανείς υπόψη του ποιοι ελέγχουν το Hollywood. Καθόλου τυχαία ο πολύς Spielberg στην ταινία Lincoln ...επίσης ξέχασε κάθε αναφορά στους μεγαλύτερους δουλεμπόρους του πλανήτη. Τη συγκάλυψη που έκανε ο Spielberg ...την ανακάλυψαν οι οργανώσεις των μαύρων ...αλλά φυσικά δεν ειπώθηκε το παραμικρά στα μεγάλα δίκτυα και τις εφημερίδες της Αμερικής ...Το γιατί μπορείτε να το μαντέψετε.


Αντίθετα η ελεγχόμενη οργάνωση μπαχαλάκηδων BLACK LIVES MATTER που χρησιμοποιείται όπου θέλει ο Soros ...δεν θα στοχοποιούσε ποτέ τους απογόνους των δουλεμπόρων.


Οι τοκογλύφοι αρπάζουν τον πλούτο των φτωχών μαύρων, τους αφήνουν άστεγους κι όταν αυτοί θελήσουν να διαδηλώσουν τους κατευθύνουν εναντίον αναλώσιμων αστυνομικών κι όχι αυτών που ευθύνονται για την φτώχεια των μαύρων. 

Πριν από αυτούς γι' αυτούς... οι τοκογλύφοι ελέγχουν ακόμα και τα κινήματα των θυμάτων τους. 

Τυχαίο είναι που οι ANTIFA δεν πατάνε στην Goldman Sachs, στην Barclays, στο City του Λονδίνου και στις εταιρίες των Rothschild;



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes