Το Al Jazzera μπήκε στο γυμναστήριο των «Αντιφασιστών» στην Αθήνα

Εκτός από μισθούς, εξτραδάκια κι έντυπες οδηγίες χρήσης ...οι «αυθόρμητοι» επαναστάτες του Σιωνισμού και των τοκογλύφων που μας προστατεύουν από τους «ντελιβεράδες» της Χρυσής Αυγής ...έχουν εξασφαλισμένο χώρο και για να γυμνάζονται ...ώστε να κάνουν «επανάσταση» ...ακόμα πιο «αυθόρμητα»



Εσείς κι εγώ δεν ξέραμε ότι υπήρχε τέτοια καλή οργάνωση πίσω από τους «αυθόρμητους», αλλά το Al Jazeera από το Κατάρ ...το ήξερε. 

Πηγή: iefimerida.gr

Βλέπετε αυτή η «δημοκρατία» των τοκογλύφων που αρπάζουν τα σπίτια των φτωχών ...έχει τους δικούς της μισθοφόρους ...που θα φροντίσουν να επιτεθούν σε όσους απειλήσουν τα συμφέροντα των Τραπεζών. 

Το σλόγκαν τους:

«Στο Muay Thai υπάρχει μεγάλος σεβασμός για τον αντίπαλο. Δεν είναι δυνατόν να σέβεσαι έναν φασίστα».

Δεν είναι φυσικά η Χ.Α. που θα απειλήσει το σύστημα ...αλλά η Χ.Α. έχει δημιουργήσει μία «ταυτότητα» ...και όποιος τολμήσει να μιλήσει για Rothschild και Σιωνισμό ...βαφτίζεται «Χρυσαυγίτης» χωρίς να είναι ...άρα άχρηστος κι αναλώσιμος τενεκές για τον μέσο τηλεθεατή... Και «Χρυσαυγίτης» είναι λέξη -κωδικός που θα προσελκύσει επάνω του τους «αντιφασίστες» της Μοσάντ. Έτσι, δεν θα χρειάζεται καν να απολογηθούν ...μιας και το θύμα ...«ήταν», «έμοιαζε» ή μιλούσε ...σαν Χρυσαυγίτης ...άρα δεν θα φταίνε όσοι του επιτέθηκαν απρόκλητα.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes