Μένανδρος: «Τα δάνεια δούλους τους ελευθέρους ποιεί...»

Όταν μία κυβέρνηση ...λαμβάνει δάνεια πραγματικά ή εικονικά υποθηκεύοντας τη Δημόσια Περιουσία και τον ιδρώτα των επόμενων γενεών επίσης χωρίς σαφή εντολή από τον λαό ... είναι αυτονόητο ότι αποτελείται από προδότες και πράκτορες ξένων συμφερόντων.

Σήμερα όταν κάποιος ετοιμάζεται να υποθηκεύσει το σπίτι του ...καλείται ενώπιον δικαστή να υπογράψει τα σχετικά χαρτιά, ώστε να καταλάβει τη σοβαρότητα της πράξης του και παράλληλα να μην διανοηθεί να ισχυριστεί ότι δεν κατάλαβε τι έκανε. Η κυβέρνηση όμως, έχοντας στο χέρι μία Κυριακάτικη χαλαρή δική μας ψήφο-εξουσιοδότηση, χωρίς να μας ενημερώσει, χωρίς να ζητήσει σαφή ρητή εντολή ...λαμβάνει δάνεια δεκάδων δισεκατομμυρίων για την αποπληρωμή των οποίων είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι εμείς, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα τρισέγγονά μας. 

Ακόμα και στην περίπτωση που το κράτος χάσει τον έλεγχο και οι πολίτες πάρουν τον νόμο στα χέρια τους ...οι μαφιόζοι της πολιτικής ...έχουν φροντίσει κι έχουν αγοράσει σπίτια στο εξωτερικό, έχουν έτοιμα σχέδια άμεσης διαφυγής με αεροπλάνα, ελικόπτερα κ.λπ. ...κι ενδεχόμενο χάος και εξεγέρσεις ...δεν πρόκειται να τους κοστίσουν το παραμικρό.

Μετά από όλα όσα έχουμε υποστεί... αν συνεχίσουμε να ψηφίζουμε με την ίδια εγκληματική χαλαρότητα όσους μας διαφημίζουν οι εφοπλιστές-καναλάρχες ...τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Πηγή: enet.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes