Ε.Ε.: Αύξηση της πίεσης στην Ουγγαρία σχετικά με τον νόμο για τις ΜΚΟ

H «ανεξαρτησία» εντός της Ε.Ε ...δεν είναι παρά μία αλληλουχία εκβιασμών για την υλοποίηση συγκεκριμένων πολιτικών που δεν αποφασίζουν οι λαοί αλλά κάποιοι μη εκλεγμένοι φωστήρες. Κανένας καριερίστας πολιτικός δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις εντολές άνωθεν χωρίς συνέπειες.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απηύθυνε την Τετάρτη μια «αιτιολογημένη γνώμη» στην Ουγγαρία, ενέργεια που αποτελεί τον δεύτερο σταθμό στη διαδικασία παράβασης την οποία έθεσαν σε εφαρμογή οι Βρυξέλλες εναντίον του νόμου που επιβάλλει συγκεκριμένες υποχρεώσεις σε ορισμένες κατηγορίες μη κυβερνητικών οργανώσεων και ο οποίος έχει στόχο, σύμφωνα με τους επικριτές του, τον Τζορτζ Σόρος.

«Αφού εξέτασε προσεκτικά τις εξηγήσεις που δόθηκαν από την Ουγγαρία, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καταλήγει στο συμπέρασμα πως η χώρα δεν απάντησε στις βαθιές ανησυχίες της», εξηγεί η Επιτροπή σε ανακοίνωσή της και δίνει τώρα προθεσμία ενός μήνα στη Βουδαπέστη για να συμμορφωθεί προς το δίκαιο της Ένωσης. Αν η Βουδαπέστη αρνηθεί, η Επιτροπή προειδοποιεί ότι μπορεί να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Πηγή: zougla.gr
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes