Ψέμα με τη ...σέσουλα, αλήθεια με το ...σταγονόμετρο


Σελίδα θαυμαστών μίας Ρεπουμπλικανής Αμερικανής Δικαστίνας που έκανε και καριέρα στην τηλεόραση …αριθμεί 700.000 ακολούθους που είναι τεράστιος αριθμός ακόμα και για τα δεδομένα της Αμερικής. Αυτή η σελίδα λοιπόν, πήρε τη φωτογραφία ενός Γερμανού Αξιωματικού …έγραψε επάνω ότι πρόκειται για τον George Soros και αυτό το απίθανο ψέμα …κοινοποιήθηκε 460.000 φορές.

Πρακτικά οι οπαδοί του Trump …χάρηκαν που ο Soros, υποστηρικτής του Obama, …«αποδεικνύεται» πρώην Ναζί! Μπορεί ο Εβραίος George Soros να συνεργάστηκε με τους Ναζί στην Ουγγαρία… 



…αλλά σίγουρα δεν ήταν αξιωματικός του Γερμανικού Στρατού και σίγουρα δεν είναι ο εικονιζόμενος στη φωτογραφία.

Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται …η αβάσταχτη ελαφρότητα των πολιτών που διαδίδουν αλόγιστα αλλά ποτέ δεν διασταυρώνουν και που έλκονται πολύ περισσότερο από το ψέμα παρά από την αλήθεια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα επίσης και τα περί ψεκασμών (chemtrails). Είναι από τα πιο διαδεδομένα ψέματα στον πλανήτη …με «αποδείξεις» που συνήθως προέρχονται από πειραγμένες φωτογραφίες (photoshop)… Τρομερή διάδοση είχε η δήθεν είδηση περί διαδήλωσης κατά των ψεκασμών από πιλότους αεροπλάνων. Η φωτογραφία ήταν από διαμαρτυρία πιλότων για τις αποδοχές τους φυσικά.

Την ίδια στιγμή πραγματική είδηση που αναφέρεται στην ενδεχόμενη προσθήκη ψυχοφαρμάκων στο νερό της βρύσης στην Αγγλία, δημοσιευμένη από το BBC κι όχι από κάποιον ανώνυμο blogger… αγνοείται επιδεικτικά. Επίσης κατά καιρούς μας ενημερώνουν ότι ουσίες (τεχνητά οιστρογόνα) που προκαλούν αλλαγή φύλου, καρκίνους κ.λπ. καταλήγουν στον οργανισμό μας μέσω της χρήσης πλαστικών, ενώ για το φθόριο μαθαίνουμε ότι προκαλεί κατάθλιψη.

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι τα τεχνητά οιστρογόνα όταν καταλήγουν στα ποτάμια, προκαλούν αλλαγή φύλου στα ψάρια.

Για κάποιον λόγο οι άνθρωποι ανησυχούν περισσότερο για ουσίες που δήθεν ψεκάζουν τα αεροπλάνα στα βουνά και τα λαγκάδια κι από ύψος 5 χιλιομέτρων… παρά για τις ουσίες που καταπίνουν καθημερινά από το νερό της βρύσης, τις οδοντόκρεμες κ.λπ.






https://www.theguardian.com/world/2015/jul/16/how-nazi-guard-oskar-groning-escaped-justice-in-1947-for-crimes-at-auschwitz
Πηγή: theguardian.com
http://www.protothema.gr/world/article/736407/rihnoun-sti-fulaki-ton-96hrono-logisti-tou-aousvits/
Πηγή: protothema.gr
http://katohika.blogspot.gr/2013/11/vomva-gia-tous-aeropsekasmous-foto-pou-ekripsan-ola-ta-mme.html
Πηγή: katohika.blogspot.gr
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2042680/Wall-Street-Protests-Continental-United-Airlines-pilots-fed-bosses.html
Πηγή: dailymail.co.uk
http://www.bbc.com/news/health-41024697
Πηγή: bbc.com
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5351661/Chemicals-plastic-90-teenage-bodies.html
Πηγή: dailymail.co.uk
http://www.telegraph.co.uk/news/science/science-news/11430087/Fluoride-in-drinking-water-may-trigger-depression-and-weight-gain-warn-scientists.html
Πηγή: telegraph.co.uk
https://news.nationalgeographic.com/news/2007/01/070122-sex-change.html
Πηγή: news.nationalgeographic.com
http://www.dailymail.co.uk/news/article-396612/Third-male-fish-rivers-changing-sex.html
Πηγή: dailymail.co.uk

, AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes