Συλλαλητήριο για την παραίτηση Μπουτάρη


Και για να περάσουμε από τα γενικά στα ειδικά… Αφού η αγωνία του Μπουτάρη είναι οι τουρίστες να μην συγχέουν και να μην ταυτίζουν τη Θεσσαλονίκη με τη Μακεδονία καθώς θεωρείται χαμένη υπόθεση αυτή του ονόματος… ας βοηθήσουμε κι εμείς τον Μπουτάρη να μην συγχέει τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων με αυτά των Μακεδόνων και των Ελλήνων γενικότερα. Αν δεν υποστούν απώλειες κι οι ίδιοι οι εξουσιαστές… δεν πρόκειται ποτέ να μας πάρουν στα σοβαρά. 

Στην συζήτηση για την ονομασία της πΓΔΜ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γιάννης Μπουτάρης έβαλε ουσιαστικά θέμα μετονομασίας του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης. «Πρέπει να δούμε τι κάνουμε και εμείς. Έχουμε το αεροδρόμιο ‘Μακεδονία’ που όσοι τουρίστες κατεβαίνουν εδώ νομίζουν πως κατεβαίνουν στα Σκόπια. Θα κρατήσουμε τα ονόματα ‘Μακεδονία’ για το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και τον σταθμό ΚΤΕΛ; Χάσαμε και πρέπει να το καταλάβουμε», τόνισε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μετά από αυτή την δήλωση απαιτούμε την παραίτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη! Δεν χάσαμε κ. δήμαρχε, δεν είπαμε ακόμα την τελευταία λέξη. Έχουμε υπομονή και επιμονή.

Στις 26 Φεβρουαρίου θα απαιτήσουμε την παραίτηση του Μπουτάρη. Όλοι μαζί γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

Η οργανωτική επιτροπή μέχρι σήμερα είναι τα εξής άτομα και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε και τα υπόλοιπα.
  • Αναστασίου Χρήστος: Υπεύθυνος ΜΜΕ – My News Point
  • Ακριτίδης Παναγιώτης: Υπεύθυνος επικοινωνίας και διαδικτύου.
  • Τόνιος Κωνσταντίνος: Πατριωτική Κίνηση Καβάλας
  • Δεληγιαννίδης Γιώργος: Μακεδονική Κοινότητα Νέων
  • Κυριακίδης Χρήστος: Κοινοτάρχης Μικροχωρίου Δράμας.
  • Τσίχλης Αντώνης: Δημοσιογράφος My News Point

Πηγή: facebook.com

Έχουμε κι οργάνωση διαμαρτυρίας με επίδοση ψηφίσματος …αλλά δεν έχει σαφή σκοπό, εφόσον δεν συνοδεύεται το κείμενο της εκδήλωσης στην ανάρτηση. Άλλωστε το αυτί του Μπουτάρη δεν ίδρωσε με εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές …με την επίδοση ψηφίσματος θα αλλάξει γνώμη;


Πηγή: facebook.com

, AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes