Παλαιά και δοκιμασμένη η «συνταγή» της υπερφορολόγησης των ζώων συντροφιάς


Μεταξύ του 1914 και του 1918… λόγω του Βρετανικού εμπάργκο στη Γερμανία …πέθαναν από ασιτία …772.000 Γερμανοί.

Το 1926 οι φόροι για τα ζώα που επέβαλε η δοτή κυβέρνηση των τοκογλύφων στους Γερμανούς …για να πληρώνονται οι αξιώσεις των Συμμάχων …αφάνισε και 40.000 σκυλιά που οδηγήθηκαν σε ευθανασία.

Προκειμένου να πληρωθούν οι τοκογλύφοι, οι απόγονοι και συγγενείς του Shylock, δεν προβλέπεται κανένας οίκτος …ούτε για τους ανθρώπους …ούτε για τα ζώα.

Στην Ελλάδα σήμερα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Εκατομμύρια Έλληνες δυσκολεύονται ακόμα και να τραφούν σωστά… ενώ οι πράκτορες των τοκογλύφων …σκέφτηκαν να υπερφορολογήσουν ακόμα και τα ζώα συντροφιάς.

Βλέπετε ότι «συνταγές» για να ρουφήξουν το αίμα μας …στο οπλοστάσιο των τοκογλύφων είναι παλιές, κλασικές και δοκιμασμένες. Ξέρουν τι θα τους αποφέρει σε χρήμα και ξέρουν και το κόστος σε ζωές ανθρώπων και ζώων …αλλά φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν τους ενδιαφέρει ακριβώς όπως ο Shylock ήθελε να πάρει το κομμάτι σάρκας εκείνου του εμπόρου της Βενετίας χωρίς να τον ενδιαφέρει αν ο έμπορος τελικά θα επιβιώσει.

Διαβάστε επίσης για την φορολόγηση των σκυλιών στην Ευρώπη και την Ελλάδα από τον 19ο αιώνα (κλικάροντας στον σύνδεσμο στη λεζάντα – πηγή κάθε φωτογραφίας μπορείτε να μεταφερθείτε στην απεικονιζόμενη σελίδα):


http://archive.is/KMop6
Πηγή: archive.is
http://www.mixanitouxronou.gr/verolinezi-perimenoun-stin-oura-gia-na-thanatosoun-ta-skilia-tous-epidi-den-boroun-na-plirosoun-ton-ipsilo-foro-skilou/
Πηγή: mixanitouxronou.gr




https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/37339
Πηγή: taxheaven.gr

Πηγή: AZ News

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes