Μας βομβαρδίζουν με περιούσιους και περιούσιες... Η περίπτωση Ρεφαέλι!


Αν ήταν απ' οποιαδήποτε άλλη χώρα... το πολύ-πολύ να μας παρουσίαζαν το "μοντέλο" σαν το "κορίτσι της διπλανής πόρτας" σε κάποιο τρίτης κατηγορίας soft porn περιοδικό... Η εβραϊκή της καταγωγή όμως, στην κυριολεξία "πιέζει" τα διεθνή ΜΜΕ, να μας την πλασάρουν με τέτοιο "αυθόρμητο" τρόπο, σαν να τη γνωρίζαμε εδώ και πολλά χρόνια...

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις συστημικές γελοιότητες από το "Πρώτο Θέμα", που μας κάνει να αναρωτηθούμε πόσες Ελληνίδες καλλονές φιλοξενήθηκαν σε εβραϊκές καθημερινές εφημερίδες τα τελευταία χρόνια;

Με καλοκαιρινή και σέξι διάθεση
Μπαρ Ρεφαέλι: Το «12άρι» του Ισραήλ!


Ο έρωτας της πάει - Με μικροσκοπικά μπικίνι και «καυτά» σορτσάκια η Ισραηλινή καλλονή στην πιο πρόσφατη φωτογραφική της δουλειά
Διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής και δεν το κρύβει, αφού πριν από μερικές ημέρες εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι είναι ερωτευμένη -με τον αρραβωνιαστικό της, φυσικά- και πολύ ευτυχισμένη.
Ο λόγος για την Μπαρ Ρεφαέλι, η οποία πόζαρε με καλοκαιρινή και σέξι διάθεση για το ισραηλινό περιοδικό «LaIsha», φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι, αλλά και «καυτά» σορτσάκια.
Η Μπαρ «λάμπει» στη νέα της δουλειά και μάλλον ο έρωτας έχει κάποια σχέση με το γεγονός αυτό, καθώς η 29χρονη καλλονή από το Ισραήλ μιλά πλέον δημοσίως για τον έρωτά της με τον 40χρονο επιχειρηματία και αρραβωνιαστικό της, Άντι Έζρα.
Η Ρεφαέλι «ανέβασε» πρόσφατα στo Instagram μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον Έζρα, την οποία συνόδευσε και με τρυφερά λόγια: «Το "για πάντα" είναι πολύς καιρός. Σιγουρευτείτε ότι θα τον περάσετε με κάποιον που σας κάνει να γελάτε».


Tο μοντέλο και ο επιχειρηματίας αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο, μετά από δύο χρόνια σχέσης, ενώ ο 40χρονος έκανε πρόταση γάμου στην 29χρονη την ώρα που βρίσκονταν με φίλους για διακοπές στην Καραϊβική.
Πρόκειται για την πρώτη μακροχρόνια σχέση που κάνει το διάσημο μοντέλο έπειτα από τον χωρισμό της με τον ηθοποιό Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2011, μια σχέση που είχε κρατήσει πέντε ολόκληρα χρόνια.  








Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes