Ομολογούν ΤΑ ΝΕΑ: “Οργανωμένος αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής όταν λέει Αλήθειες στη βουλή”


"Ήταν λάθος η προβολή του επεισοδίου για τα οικονομικά σκάνδαλα του ΚΚΕ - Θα αυξήσει τα ποσοστά τους - Από σήμερα μαύρο ακόμα και όταν κάνει φασαρίες η Χρυσή Αυγή"

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ

Έστω άθελά τους, διάφορες συστημικές γραφίδες αναγκάζονται ορισμένες φορές να παραδεχθούν την αλήθεια, ακόμη κι αν αυτή δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. Με αφορμή το γνωστό πρόσφατο περιστατικό στην Βουλή, με τον ηθικό και πολιτικό εξευτελισμό των καπιταλιστών του ΚΚΕ από τον Γιάννη Λαγό, ο αρθρογράφος των Νέων Μιχάλης Μήτσος αναφερόμενος στο περιστατικό αυτό γράφει, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
«η προχθεσινή επίθεση του Γιάννη Λαγού εναντίον των βουλευτών του ΚΚΕ (ανεξάρτητα από την ουσία της υπόθεσης) έδειξε ότι η συνταγή είναι ίδια και απαράλλαχτη. Και πάλι ο προεδρεύων αποδείχθηκε ανήμπορος να αντιδράσει, δεν ήξερε πώς να επαναφέρει τον ομιλητή στην τάξη, δεν ήξερε καν πώς να κλείσει το μικρόφωνο. Και πάλι τα κανάλια άρπαξαν την ευκαιρία και μετέδωσαν ξανά και ξανά τη σκηνή, και την άλλη μέρα πήραν τη σκυτάλη τα ραδιόφωνα, κι εμείς φρίτταμε, και θυμώναμε, και στεναχωριόμασταν, και προσβαλλόμασταν - αλλά τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής είναι βέβαιο ότι θα ενισχυθούν ξανά. Γιατί, προφανώς, "κάποιος έπρεπε να μιλήσει για το σκάνδαλο του 902"».
Εμμέσως, πλην σαφώς, ο Μήτσος παραδέχεται ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ενισχυθεί ξανά, ακριβώς γιατί ήταν η μόνη που είπε την αλήθεια «για το σκάνδαλο του 902». Ένα σκάνδαλο, βεβαίως, το οποίο αντί να απαντηθεί με επιχειρήματα (τι να έλεγαν, όμως, οι «φουκαράδες» καπιταλμπολσεβίκοι) από το ΚΚΕ, προτίμησαν οι βουλευτές του τις συνήθεις ύβρεις, δείχνοντας έτσι με τον πιο έντονο τρόπο την αμηχανία και τον πανικό που τους διακατέχει. Ενδιαφέρον, όμως, έχουν και τα όσα στην συνέχεια γράφει ο Μήτσος:
«Ίσως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπιστεί κάπως διαφορετικά από το κόμμα. Η δημοκρατία πρόσφερε τα μέσα για την ηχηρή παρουσία του στη Βουλή, η δημοκρατία πρέπει να βρει και τους τρόπους να εξουδετερωθεί η δηλητηριώδης επιρροή του. Ένας τρόπος θα μπορούσε να είναι η μαζική αποχώρηση όλων των βουλευτών όποτε παίρνει τον λόγο ένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ένας άλλος θα ήταν ο οργανωμένος αποκλεισμός από τα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο των ίδιων αλλά και όλων των επεισοδίων στα οποία πρωταγωνιστούν. Τα επεισόδια αυτά δεν είναι χάπενινγκ. Δεν μπορεί να συνοδεύουν το φαγητό μας ή το παιχνίδι των παιδιών μας. δεν μπορεί να αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς μας. Μπορεί πάλι όλα αυτά να είναι λάθος. Μπορεί άλλες κοινωνίες που έχουν προσβληθεί και αυτές από τον ίδιο ιό να έχουν βρει άλλες λύσεις, καλύτερες. Ας τις αναζητήσουμε. Η αδράνεια όμως απαγορεύεται. Μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.»
Εδώ το πράγμα ξεφεύγει επικίνδυνα. Πέρα του ότι οι προτάσεις του έχουν, επί της ουσίας, εισακουστεί (και αποχωρούν οι βουλευτές των άλλων κομμάτων, οι περισσότεροι τουλάχιστον, όταν ομιλεί κάποιος Βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αποκλεισμένη πλήρως είναι από τα καθεστωτικά ΜΜΕ) θα ήταν απαραίτητο να ενημερωθούμε ποιες είναι οι «άλλες λύσεις, καλύτερες» που «άλλες κοινωνίες» έχουν χρησιμοποιήσει για την αντιμετώπιση του «Ιού» του Εθνικισμού. Προφανώς, «οι ανθρώπινες ζωές» είναι ιδιότητες που δεν αφορούν τα μέλη και τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αλλά όλους τους άλλους. Όντως, μια πολύ «δημοκρατική» αντίληψη. Μια αντίληψη, η οποία θα μεγαλώνει όσο θα διευρύνεται ανάλογα και η πολιτική, κοινωνική και εκλογική επιρροή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Ελληνικό Λαό. Γιατί όταν η αλήθεια λέγεται προς τους Έλληνες το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ενισχύεται, ακριβώς γιατί είναι ο μόνος εκφραστής της.
Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να δουν το βίντεο στο οποίο ο Γιάννης Λαγός "ξεβρακώνει" τους κρατικοδίαιτους του ΚΚ€:


Πηγή: xryshaygh

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes