Σόου σιωνιστικής παραπληροφόρησης από τη Γαλλία για την "τρομοκρατική" επίθεση


To Bataclan ήταν ένα εβραϊκό θέατρο που για χρόνια διοργάνωνε εκδηλώσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων που θα πήγαιναν για την οικονομική ενίσχυση του ...Ισραηλινού Στρατού. Ήταν δηλαδή χώρος συγκέντρωσης φανατικών Σιωνιστών. Γι' αυτό φαίνεται να στοχοποιήθηκε από τους τρομοκράτες.

Λογικά μετά από 40 χρόνια σιωνιστικής δράσης ...θα έπρεπε τα μισά θύματα τουλάχιστον να είναι Εβραίοι θαμώνες της επιχείρησης. Έκπληξις! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ανάμεσα στα θύματα... σε ένα από τα παλιότερα στέκια φανατικών σιωνιστών στο Παρίσι. Τι σύμπτωσις;
Τον λόγο για τον οποίο συνέβη αυτό το θαύμα, ξεχνιέται και τον δημοσιεύει εφημερίδα του Ισραήλ: 
"Μόλις μία μέρα πριν το μακελειό, την Παρασκευή, ειδοποιήθηκε η εβραϊκή κοινότητα από τις Γαλλικές Αρχές για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. 

Φυλάχθηκαν και σώθηκαν
Οι Γάλλοι όμως, που δεν ανήκουν στην εκλεκτή φυλή, δεν ενημερώθηκαν ποτέ. Αφέθηκαν σκόπιμα στη μοίρα τους ώστε το αίμα τους να χρησιμοποιηθεί ως πρόσχημα για πολεμικές επιχειρήσεις, για στρατιωτικές δαπάνες και μίζες. 
Μόλις κάποιοι αντιλαμβάνονται την ξεχωριστή μέριμνα για τους Σιωνιστές... η εφημερίδα του Ισραήλ σπεύδει να "διορθώσει" το άρθρο και γράφει πλέον ...γενικά για προειδοποιήσεις που είχαν επί μήνες κι όχι συγκεκριμένα μία μόλις μέρα πριν το χτύπημα. 
Ευτυχώς πολλοί πρόλαβαν και καταχώρισαν το αρχικό αποκαλυπτικό άρθρο σε ειδικό αρχείο ώστε να μην χαθούν τα ίχνη του.
Βέβαια αν δεν ήταν για συγκεκριμένη μέρα και συγκεκριμένο χώρο η προειδοποίηση ...το Bataclan θα ήταν κλασικά γεμάτο σιωνιστές ...αλλά τελικά δεν υπήρχε ούτε ένας!
Το πιο διαφημισμένο θύμα του μακελειού ήταν ένας απόφοιτος του LSE (London School of Economics) των Rothschild ...και τα ΜΜΕ του αφιέρωσαν μεγάλα κι αποκλειστικά άρθρα.
Ακριβώς το ίδιο ΘΑΥΜΑ συνέβη και την 11η Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους όπου είχε συμβεί και το περίφημο περιστατικό γνωστό ως Five dancing Israelis. 
Οι περιούσιοι έλαβαν έγκαιρη πληροφόρηση και θρήνησαν ελάχιστα θύματα ...λιγότερα από 5.




Και το απίστευτο show παραπληροφόρησης συνεχίζεται
Ενώ τα ΜΜΕ σκύλιασαν να μας δείχνουν τη γυναίκα-καμικάζι γυμνή και με κινούμενα σχέδια μας "απέδειξαν" ότι ήταν τσούλα ...για να προσβάλλουν τους ομόθρησκούς της ...ανακαλύπτουν τελικά ότι ο άνθρωπος που ανατινάχτηκε ...δεν ήταν η γυναίκα-τσούλα-καμικάζι αλλά ένας ΑΝΤΡΑΣ. 
Λίγες μέρες μετά μας αποκαλύπτουν ότι οι φωτογραφίες της τσούλας καμικάζι ...ήταν τελικά μίας άσχετης ζωντανής κοπέλας που βρίσκεται στο Μαρόκο της οποίας τις ιδιωτικές φωτογραφίες πούλησε μία φίλη της σε Γάλλο δημοσιογράφο.
Βλέπετε πως λειτουργούν τα Σιωνιστικά ΜΜΕ, με πόση ευκολία γράφουν, σβήνουν και πλάθουν ιστορίες για αγρίους προκειμένου να προσβάλλουν το Ισλάμ και να δικαιολογήσουν τη σφαγή και την νέα χάραξη συνόρων που ετοιμάζουν για τη δημιουργία νέων προτεκτοράτων με πλούσιο σε πετρέλαιο υπέδαφος.
Για να ολοκληρωθεί το βρώμικο αυτό συμβάν ...βγήκε ένας δήθεν Ραβίνος και είπε ότι το Μακελειό ήταν τιμωρία για το Ολοκαύτωμα και για όσα υπέφεραν οι Εβραίοι από τους Ευρωπαίους. Εννοείται ότι κανένας δημοσιογράφος δεν μίλησε αρνητικά για τον γελοίο δήθεν Ραβίνο ...ούτε ασχολήθηκαν τα ΜΜΕ που μας έδειχναν τη γυμνή μουσουλμάνα στη μπανιέρα ...δέκα φορές τη μέρα.












Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου



Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes