Σύμφωνο Συμβίωσης: Πανηγυρίζουν τα "κορίτσια" του Soros...


Πανηγυρίζουν τα "κορίτσια" του Soros για την υπερψήφιση του συμφώνου συμβίωσης. Οι σκηνοθέτες της Βουλής ξέρουν να μας κρύβουν τα άδεια έδρανα όταν όλοι οι βουλευτές την έχουν κοπανήσει για τις Κυκλάδες ...και ξέρουν πως να μας δείχνουν ομιλητές που συνομιλούν με τα μάρμαρα... χωρίς να καταλάβουμε ότι είναι μόνοι τους.

Για τα εσκεμμένα γλωσσόφιλα του Βαλλιανάτου όμως... υπήρχε προφανώς συνεννόηση να βιντεοσκοπηθούν ώστε να αναλάβουν μετά τα δίκτυα να παίξουν οι συγκεκριμένες εικόνες παντού ...και να μας εκμοντερνίσουν εμάς τους σκοταδιστές. Από τη Βουλή δεν βγαίνει τίποτα στο αέρα χωρίς έγκριση. Δεν επιτρέπουν καν στους βουλευτές να τραβούν πλάνα από τη Βουλή και θυμάστε τι πανικός επικράτησε όταν κυκλοφόρησε επεισόδιο μέσα από τη Βουλή που οι σκηνοθέτες της Βουλής φρόντισαν να μην βγει στον αέρα.
Φανταστείτε σε μία χώρα όπως η Ελλάδα, άνθρωποι του ηθικού αναστήματος του "πατριώτη" Βαλλιανάτου (διοργανωτή Rave Party, πόρνου επί πληρωμή) σε συνεργασία με τον φιλάνθρωπο Soros... να χαράσσουν τον δρόμο των Ελλήνων προς το μέλλον και να επιμελούνται τον διαφωτισμό μας. 
Κι ενώ δεν θέλουμε να μας διαφωτίσουν, ενώ τους βρίζουμε ...αυτοί επιμένουν να θέλουν να μας φέρουν την πρόοδο. 
Και ταυτόχρονα ενώ αγωνίζονται σκληρά για το καλό μας ...με αυταπάρνηση ...κατά κάποιον τρόπο καταφέρνουν να πλουτίζουν ολοένα και περισσότερο ...σε αντίθεση με όσους πραγματικά αγωνίστηκαν για τις ανθρώπινες ελευθερίες. 
Η Νέα Τάξη πληρώνει καλά... με τα δικά μας λεφτά μεν ...αλλά πληρώνει πολύ καλά.
Το 2012 όταν κυκλοφόρησε βίντεο από τη Βουλή με σκηνές που δεν έπρεπε να δουν οι τηλεθεατές... 
Έγραφε τότε η "GAZZETTA": "Το θέμα είναι ότι στο συγκεκριμένο χώρο απαγορεύεται η καταγραφή με κάμερα εικόνας και ήχου και είναι απορίας άξιο, πως τους επέτρεψαν στο συγκεκριμένο σημείο να βιντεοσκοπήσουν τα γεγονότα, που δείχνουν ότι ήταν πολύ καλά προσχεδιασμένα για να παίξουν επικοινωνιακά στα μέσα ενημέρωσης που οι ίδιοι κατηγορούν. Τις ευθύνες αυτές πρέπει να ερευνήσει και ο πρόεδρος της βουλής Β. Μεϊμαράκης αφού πλέον επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά του".

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρουΚοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes