SiTE: Η αποκλειστικότητα στους αποκεφαλισμούς...


H ISIS που βασιλεύει ακριβώς έξω από τα σύνορα του Ισραήλ ...δεν κινδύνεψε ποτέ από πυρά των Ισραηλινών Οι τελευταίοι βομβάρδισαν ΜΟΝΟ κυβερνητικούς Σύριους και μαχητές της Χεζμπολά εντός της Συρίας χωρίς δεύτερη σκέψη.

Στα σύνορα του Ισραήλ με την Αίγυπτο (Σινά) η ISIS σκοτώνει συστηματικά Αιγύπτιους στρατιώτες και αστυνομικούς. 
Η πληροφόρηση μας έρχεται από τον οργανισμό S.I.T.E μέσω του οποίου δίνεται δημοσιότητα σε όλα τα video με τις δολοφονίες και τους αποκεφαλισμούς. Αν δεν ήταν ελεγχόμενοι από τους επικυρίαρχους ... τα video με τους αποκεφαλισμούς θα τα έσβηναν από παντού όπως σβήνουν στο λεπτό τo video clip από το τραγούδι Kiss του Prince. Αντίθετα όμως φροντίζουν να δίνουν σ' αυτά τεράστια δημοσιότητα, για να αισθανθούμε κι εμείς την απειλή και να θεωρήσουμε αυτονόητο και φυσικό επόμενο το κύμα των προσφύγων, την εκταμίευση χρημάτων από την Ε.Ε για δράσεις εντός Συρίας κλπ. Ο οργανισμός S.I.T.E που διαθέτει κατά αποκλειστικότητα τα βίντεο των αποκεφαλιστών σε υψηλή ανάλυση... τυγχάνει να ελέγχεται από ...Ισραηλινούς. 
Η δε θυγατρική της ISIS στο Σινά ...είχε τον διακριτικό τίτλο... «Υποστηρικτές της Ιερουσαλήμ».
Εννοείται ότι oi τρομοκράτες αυτοί μάχονται για την επαναφορά στην εξουσία της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ...που ως γνωστόν ...συμβούλευε ...κι ο περιούσιος Bernard Henri Levy.







Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes