Τα κύρια χαρακτηριστικά της αγωνίας του Εθνικού Συμφέροντος για τις Ενόπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ

© AFP 2016/ Nikolay Doychinov
Υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι ο στρατός των ΗΠΑ καταρρέει, γράφει ο Justin Johnson σε ένα άρθρο για το εθνικό συμφέρον.[1]

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών, ο αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ έχει μειωθεί κατά το ένα τέταρτο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον συγγραφέα, μοιραίες συνέπειες.
Ως απόδειξη, παραθέτει τα κύρια χαρακτηριστικά της «αγωνίας» του. Το πρώτο τέτοιο χαρακτηριστικό που επισημαίνει ο Johnson είναι ότι οι περικοπές στον προϋπολογισμό αναγκάζουν τους Αμερικανούς πεζοναύτες να καταφεύγουν σε ακραία μέτρα – οι οποίοι δανείζονται για τα ανταλλακτικά των αεροσκαφών F-18, τα οποία έχουν κλείσει τον κύκλο τους και πρέπει να σταλούν στο μουσείο των ενόπλων δυνάμεων.
Μόνο το 30% των αεροσκαφών μπορεί κατ 'αρχήν να επιτρέπεται να πετούν. Τα Βομβαρδιστικά Β-1 είναι σε λειτουργία μόνο γιατί έτσι γράφουν τα χαρτιά. Στην ίδια μοίρα είναι και τα διάσημα μαχητικά F-16 επειδή περιμένουν τα απαραίτητα ανταλλακτικά τα οποία δεν έρχονται όλα στην ώρα τους.
Ως αποτέλεσμα, μόνο το μισό των Μοιρών της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ είναι έτοιμες για μάχη.
Η Εκπαίδευση των πιλότων απέχει πολύ από το επιθυμητό - αντί των 25-30 ωρών ανά πιλότο τον μήνα να ασκείται στο πηδάλιο των αεροσκαφών, δεν ασκείται περισσότερο από 4 ώρες το μήνα.
Όλα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι ο αριθμός των ατυχημάτων στα οποία εμπλέκονται τα αεροσκάφη στο Σώμα των Πεζοναυτών έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Το δεύτερο σημάδι της αγωνίας του συγγραφέα φαίνεται στο γεγονός ότι τα δύο τρίτα των ταξιαρχιών του Στρατού των ΗΠΑ δεν είναι έτοιμοι για μια πραγματική μάχη.
Τα τελευταία χρόνια στις τάξεις των Ηνωμένων Πολιτειών και στρατός υπέστη μια άνευ προηγουμένου μείωση. Η δύναμη του πεζικού τώρα δεν είναι υψηλότερη από τις παραμονές του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.
Ένα άλλο χαρακτηριστικό – είναι το έλλειμμα του στρατιωτικού εξοπλισμού εκεί και του στόλου. Από τα 375 πλοία του Ναυτικού των ΗΠΑ που απαιτούνται έχουν μόνο 273. Τέλος, ο συντάκτης εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι τα πολεμικά αεροσκάφη B-52 εξακολουθούν να υφίστανται, αν και είναι ηθικά και τεχνικά ξεπερασμένα - αυτά τα αεροσκάφη έχουν παραχθεί πριν από 50 χρόνια. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην ιστοσελίδα των New York Times [2] >>




Αναφορές
1. TΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ 
2. New York Times 
Πηγή: tokoutsavaki/ria.ru

Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes