Ειδομένη: Ναρκωτικά, trafficking και πορνεία - Βαγόνι τρένου λειτουργεί ως οίκος ανοχής!


Παρωδία κράτους ...όπου τον έλεγχο έχουν πάρει στα χέρια τους ... πράκτορες κι άλλοι εγκληματίες που παριστάνουν τους εθελοντές κι αλληλέγγυους.

Γράφει σχετικά το "directNEWS":


Ο καταυλισμός της Ειδομένης έχει μετατραπεί σε μία «κόλαση» όπου διάφορες εγκληματικές ομάδες εκμεταλλεύονται για το κέρδος τους εξαθλιωμένους πρόσφυγες. Οι πιο διαδεδομένες παράνομες δραστηριότητες είναι η διακίνηση ανθρώπων, λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών, ενώ πρόσφατα σε αυτές προστέθηκε και η πορενεια, σύμφωνα με τον  «Ελεύθερο Τύπο». 
Στην πώληση ναρκωτικών το πάνω χέρι έχουν ομάδες Μαροκινών και Τυνήσιων, στο παρεμπόριο Σύροι και στη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων Αφγανοί και Πακιστανοί. Μαροκινοί και Ιρακινοί "ειδικεύονται" στην πορνεία, εκμεταλλευόμενοι γυναίκες που ζουν μόνες τους είτε επειδή έχασαν το σύζυγό τους είτε επειδή πρόλαβε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης.
Το κύκλωμα έχει μετατρέψει σε αυτοσχέδιους οίκους ανοχής δύο χώρους στην Ειδομένη, Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι τρένου και ένα δωμάτιο κτηρίου που τελεί υπό κατάληψη.

Οι ομάδες των μαστροπών δίνουν λίγα λεφτά σε εξαθλιωμένες γυναίκες που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα γιατί εξάντλησαν τις οικονομίες τους με αντάλλαγμα την εκπόρνευσή τους. Τα χρήματα που παίρνουν οι δράστες από τον κάθε πελάτη ανέρχονται σε 5-10 ευρώ.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes