Το Αστέρι και ο “χαρούμενος”: Ο ένας για τον Άγιο Ισίδωρο, ο άλλος έτοιμος για Παναμά…


Βρε Αξά…, τι δουλειά έχεις εσύ με «χαρούμενους» που ψάχνουν να κλέψουν λάμψη από ΑΣΤΕΡΙΑ, σαν και εσένα; Πρόσεχε Αξά… οι «ιώσεις» που έχουν εκεί στο Μαξίμου δεν είναι καθόλου «αθώες», μάλιστα μπορώ να σου πω με τα βεβαιότητας, ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες μεταδοτικές ασθένειες» …για το χωριό μας, την πατρίδα μας!

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Για να ξέρεις ο «χαρούμενος» τώρα και με Fun Club ΜΚΟ στην Αμερική από ανθρώπους του «ΠΑΝΑΜΑ»...

ΜΚΟ στο Αμέρικα με την επωνυμία >Αμερικανοί Έλληνες φίλοι του Αλέξη Τσίπρα εταιρεία<Με την διαφορά ότι ο συγκεκριμένος κύριος από την Αμερική με ελληνικό όνομα ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ που παρουσιάζεται ως εγγεγραμμένος αντιπρόσωπος τυγχάνει να είναι «γνωστός» και στον Παναμά, καθότι το όνομα του βρίσκεται στα γνωστά-άγνωστα αρχεία του Panama που... "δεν έχει κανείς", και εμφανίζεται ως αντιπρόεδρος σε εταιρεία με την επωνυμία MARE SERVICE SA.
Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes