Δύο καυτοί φάκελοι, ο Καμμένος, ο Μάνος και τα... «φιλαράκια» στον Παναμά


Τελικά όπως αποδεικνύεται ο Πάνος Καμμένος συγκρούστηκε με την διαπλοκή, τους νταβατζήδες, και της δικαιοσύνης το κάγκελο, μόνο που προσέκρουσε με την όπισθεν…!

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Ο βρώμικος πολιτικός, σήμερα υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος δεν έχει όρια, ούτε φρένα στην ψευτιά, στην μπαμπεσιά, στην διαπλοκή, στην απάτη και στην προδοσία.
Μάλιστα «κάποιοι» του έχουν υποσχεθεί ότι θα μείνει αλώβητος, ακόμα και εάν το αμάρτημα θα ήταν ο φόνος.
Μόνο που όλοι αυτοί δεν ρώτησαν τους ΕΛΛΗΝΕΣ…!
Όταν κάνεις πολλούς εχθρούς υπουργέ Πάνο ΚΑΜΜΕΝΕ τότε η θαμπή σου προσωπικότητα και τα βρώμικα μυστικά σου βγαίνουν στην επιφάνεια, όπως στο τέλος όλα τα σκατά στους βόθρους, αποσαφηνίζονται.
ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ «μπινέ» για εμένα, όπως σε αποκαλώ δημόσια, εγώ, δεν θα σταθώ στις πληροφορίες που σε θέλουν να έχεις ΜΕΤΟΧΕΣ με ιδιωτικά συμφωνητικά, αυτοσύμβαση με πληρεξούσια στην εταιρεία ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ – ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕΒΕ, ιδιοκτησίας του -κατά τις ενδείξεις- δολοφονημένου Παναγιώτη Μαυρίκου, εφόσον αποδειχθεί, καθιστώντας σε βασικό ύποπτο στην δολοφονία του και μάλιστα με το κίνητρο εγγράφως.
Ένας δυσκολεύρετος-καθαρός εισαγγελέας, θα μπορούσε να σε υποβάλει σε ανάκριση και ενδελεχώς να ελεγχθείς για τα χίλια μύρια, αλλά και μόνο που το γράφω αυτό, σήμερα κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός και αφελής.
Υπουργέ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, δεν με ενδιαφέρει σήμερα, πόσα πλήρωσες στην ενδιάμεση εταιρεία συμφερόντων του -κατά τις ενδείξεις δολοφονημένου- Παναγιώτη Μαυρίκου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον ίδιο τρόπο όπως έχει κάνει η Νέα Δημοκρατία και πολλοί άλλοι, ο καθένας για τους δικούς του βρώμικους λόγους.
ΜΠΙΝΕ, εγώ θα σταθώ σε ένα άλλο «θέμα», που έχει να κάνει με εμένα τον Μανώλη Χατζησάββα κι εσένα Υπουργέ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, θέμα το οποίο μπορώ και να αποδείξω με στοιχεία, τα πάντα γύρω από αυτό, όπως εξάλλου, ως γνωστό πράττω πάντα, για όλα, εξού και η σιωπή όλων σας.

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, Το θέμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ δύο Απόρρητους Φακέλους σχετικά με την ΣΥΜΒΑΣΗ κατασκευής των Υποβρυχίων από την γερμανική εταιρεία Ferrostal, με πλήθος στοιχείων που έχουν να κάνουν με πολλούς και πολλά… τις ΜΙΖΕΣ... κατακλέβοντας τα δημόσια ταμεία, για τα οποία έγινες πρώτος αποδέκτης-μάρτυρας και απέκρυψες. Πολλούς εκβίασες και άλλους εξυπηρέτησες. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ, που είχε ως αποτέλεσμα να τρέξει και να καλύψει τις βρομιές του.

ΑΛΛΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...!
ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ το 2011 παρέλαβες από εμένα, τους δύο Απόρρητους Φακέλους σχετικά με την ΣΥΜΒΑΣΗ κατασκευής των Υποβρυχίων που έγερναν… της γερμανικής κατασκευάστριας εταιρείας Ferrostal στην κοινοπραξία HDW/Ferrostaal.
Τους δύο αυτούς Απόρρητους Φακέλους, αιτία της ολιγωρίας σου, και της περίεργης στάσης σου, που δεν μπορούσα να δικαιολογήσω, αργότερα διοχέτευσα στο διαδίκτυο με το ακτιβιστικό μου ψευδώνυμο ΑΝΤΙ300 με σκοπό να πληροφορήσω και μαζί να ευαισθητοποιήσω έστω και έναν δυσκολεύρετο-καθαρό εισαγγελέα.

1. Φάκελος
2. Φάκελος 

Σήμερα είναι ηλίου φαεινότερο τι έχεις πράξει - με το πλήθος των στοιχείων που σχετίζονται με ΜΙΖΕΣ, με πολλούς κλέφτες που κατασπάραξαν τα δημόσια ταμεία, και σήμερα καλούνται να πληρώσουν τα κορόιδα οι χαρατσωμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ, ακόμα και οι αγέννητοι. Παρότι είχες γίνει ο μοναδικός – πρώτος αποδέκτης και μάρτυρας των απόρρητων φακέλων, με δόλιο τρόπο απέκρυψες, με βρώμικες μεθόδους εκβίασες πολλούς, και άλλους ως «καλός Σαμαρείτης» εξυπηρέτησες βλ. περίπτωση ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ.
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΜΑΝΟΥ θα κάνει πολλούς ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα να σας ψάξουν, να σας πάρουν με τις κλωτσιές ακόμα και να σας «λυντσάρουν» όπως αξίζει σε όλους σας, με πρώτους και καλύτερους το πλήθος των βρόμικων-διεφθαρμένων Εισαγγελέων-ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
Μάλιστα κάποιοι Εισαγγελείς όπως μαθαίνω κατά τις απόρρητες πληροφορίες της ΕΥΠ (ΕΑΤ/ΕΣΑ/ΚΥΠ) και με «προϋπηρεσία» στην τρομοκρατική οργάνωση 17Ν.
Δεν ξέρω εάν σας «έσπρωξε» ο Θεός να τα βάλετε μαζί μου ΛΑΜΟΓΙΑ, το σίγουρο είναι ότι η Θεία Τιμωρία δεν είναι πολύ μακριά.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην ΕΡΩΤΗΣΗ: Τι συνδέει δυο καυτούς φακέλους τον ΚΑΜΜΕΝΟ, τον ΜΑΝΟ και τα… «φιλαράκια» στον ΠΑΝΑΜΑ;
Ο Μιχάλης Ματαντός τους συνδέει, ο οποίος φέρεται να έπαιξε τον ρόλο του ενδιάμεσου στην υπόθεση δωροδοκίας του Άκη Τσοχατζόπουλου και του τότε προέδρου των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Σωτήρη Εμμανουήλ, την ομάδα ανθρώπων που είχαν τους διακριτικούς τίτλους: ΟΜΑΔΑ Α ή αλλιώς ΚΥΚΛΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ πάντα κατά τα στοιχεία των δύο απόρρητων φακέλων, με αποδέκτη και μάρτυρα τον σημερινό Υπουργό ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ως ο μόνος αποδέκτης των απόρρητων φακέλων, βλέποντας τα στοιχεία μερίμνησε για πολλά, πλην των νόμιμων, ως όφειλε.
Προφανώς και ειδοποίησε τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΝΟ και τον εφοπλιστή ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΤΑΝΤΟ για να λάβουν τα μέτρα τους. Διότι, από τα στοιχεία που είχε λάβει από εμένα ήταν εύκολο να καταλάβει ακόμα και ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ότι ήταν θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις, και θα βρισκόντουσαν, μόλις λίγα σκαλοπάτια από την «είσοδο» του γραφείου του Ανακριτή Εφέτη Α.Π. σύντομα. ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ που διακινήθηκαν για τις ΜΙΖΕΣ των υποβρυχίων ήταν τεράστια κατά την Εισαγγελία της Γερμανίας και άλλους που γνωρίζουν, ότι μόνο από τον ΜΙΧΑΛΗ ΜΑΤΑΝΤΟ «πέρασαν» € 55.100.000 και διοχετεύθηκαν σε τρίτους… γνωστούς-άγνωστους.




Σημείωση, για την ιστορία, στα απόρρητα στοιχεία, πλήθος τα ονόματα, οι ρόλοι που διαδραματίστηκαν, τα ποσά με τις ΜΙΖΕΣ, στην Ελλάδα-Κολομβία των Βαλκανίων. Πάρα πολλοί στο απυρόβλητο μέχρι σήμερα, λίγοι πέρασαν την πόρτα του Εισαγγελέα, και για όλα αυτά «κρεμάστηκε» μόνο ο ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ… Μόνο το άλλο με τον ΤΟΤΟ δεν μας το έχουν πει ακόμα…!

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΑΝΤΟΣ όταν προειδοποιήθηκαν από τον «τσιλιαδόρο»;
Έτρεξαν, και «ιδρωμένοι» διαλύουν στις 14 Ιουνίου 2011 μία από τις OFFSHORE εταιρείες τους στον ΠΑΝΑΜΑ, την εταιρεία με την επωνυμία «SUNBEAM MARITIME S.A.» (στα Ελληνικά «Ηλιαχτίδα Θαλάσσης Ανώνυμη Εταιρεία» και υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που το μεταφράζω… μαζί και την μορφή του νομικού προσώπου, μόνο που δεν είναι θέμα της παρούσης).



Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΑΝΤΟΣ την OFFSHORE εταιρεία τους στον ΠΑΝΑΜΑ, με την επωνυμία SUNBEAM MARITIME, S.A. είχαν ιδρύσει στις 27 Αυγούστου 1998.
Το Δ.Σ. της εταιρείας αποτελείτο από τους: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΑΝΤΟΣ Πρόεδρος, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ Ταμίας, και Άγγελος Αργυρόπουλος Γραμματέας.Την εταιρεία διοικούσαν από κοινού και οι τρείς καθότι Διευθυντές της, και κατά το Καταστατικό της εταιρείας (εις χείρας).



Τελευταία ΣΗΜΕΙΩΣΗ, και αυτή για την ιστορία…
• τόσο η OFFSHORE εταιρεία τους στον ΠΑΝΑΜΑ, με την επωνυμία «SUNBEAM MARITIME, S.A.» που είχαν ιδρύσει στις 27 Αυγούστου 1998 οι ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΝΟΣ και ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΤΑΝΤΟΣ
• όσο και η OFFSHORE εταιρείατων ΚΑΜΜΕΝΩΝ στον ΠΑΝΑΜΑ, με την επωνυμία «PAKEL COMPANIANAVIERA S.A.» που είχαν ιδρύσει στις 23 Αυγούστου 1966 οι Ηλίας ΚΑΜΜΕΝΟΣ και η Πολύτιμη (Δερματά) ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ στον Παναμά “Franco Y Franco” και είναι γνωστός ο Έλληνας συνεργάτης του…!




Έλληνες
επειδή κατά το άλλο λαμόγιο
«τα φάγατε μαζί τους»
να πάτε πρωί-πρωί να τους πληρώσετε το μερίδιό σας
για όλες τις ΜΙΖΕΣ που έλαβαν,
και το κλέψιμο των Δημοσίων Ταμείων.
Όταν τους τα μετράτε να τους κοιτάτε και στα μάτια.

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί και σε μορφή PDF:

* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes