Η αντίδραση των Ευρωπαίων στην αμερικανοποίηση της Ευρώπης


Γραφειοκράτες που δεν τους ψήφισε κανένας νομοθετούν για τους Άγγλους και για τους Έλληνες και όλους τους λαούς της Ε.Ε. Ένας καλός λόγος να θες να φύγεις. Ή να αλλάξεις τον τρόπο λειτουργίας του υπερκράτους. 

Ενωμένη Ευρώπη Ναι... Ενωμένο προτεκτοράτο των Γερμανών με τις φασίζουσες αντιρατσιστικές τους ιδεοληψίες όμως, δε θέλει να είναι κανείς. Δεν είναι τόσο το κοινό νόμισμα όσο η τραγική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι μας αρέσει αυτό που είμαστε: Στους Γάλλους αρέσει που είναι Γάλλοι... Στους Πολωνούς αρέσει που είναι Πολωνοί... σε όλους αρέσει να είναι φίλοι, σύμμαχοι και να έχουν κοινά συμφέροντα με τους γείτονες, όμως είναι αδιανόητη η στυγνή αντιμετώπιση των λαών που απαρτίζουν την Ένωση, η οποία οδηγεί στον αφανισμό τους δια της συγχώνευσης και εν τέλει της αμερικανοποίησης.
Οταν πάτησαν οι άποικοι την Αμερική δε ρώτησαν τους ντόπιους αν γουστάρουν συγκατοίκους... το ίδιο συμβάίνει και τώρα με το μεταναστοπροσφυγικό. 
Τα όρια της φιλαλληλίας έχουν ξεπεραστεί προ πολλού και η Ευρώπη εποικίζεται με τη βία από ανθρώπους υποδεέστερους από κάθε άποψη, πρωτόγονους και ρατσιστές, οπαδούς ακραίων και αναλλοίωτων κοσμοθεωριών που εφαρμόζουν στην πράξη μεταξύ τους και που ονειρεύονται να επιβάλλουν και στους απίστους όταν τους δοθεί η ευκαιρία.
Όχι, κωλοΜέρκελ και λοιπά τομάρια... Δεν είμαστε ίσοι ούτε ίδιοι ούτε εμείς μ' εσάς ούτε με τους δήθεν πρόσφυγες που κουβαλήσατε για να αντιμετωπίσετε την υπογεννητικότητα.
Όταν δεν μπορείς να τεκνοποιήσεις υιοθετείς, δεν παίρνεις χρυσόψαρο... Πολύ περισσότερο καρχαρίες για τη μπανιέρα σου.
Ποιόν υπηρετεί τελικά η Κομμισιόν; Τους Σαουδάραβες και τους Τούρκους που ξεφορτώνονται στη δική τους "Αμερική" όλη τη σαβούρα που δεν μπορούν να ταΐσουν.
Είτε πρέπει να αλλάξει πορεία είτε να πάει στο Διάολο. Τουλάχιστον, αν είναι να πεινάμε να πεινάμε αναμεταξύ μας οι Ευρωπαίοι κι όχι παρέα με τον Αλή από το Μαρόκο και τον Αλή απ' το Αφγανιστάν και τους τρις Αλήδες από όλον τον ισλαμικό κόσμο. Που μπορεί να πεινάνε αλλά το πουλάκι τους δεν το κρατάνε λεπτό μέσα στο παντελόνι τους και τεκνοποιούν σαν τα ποντίκια.
Α καλά που το θυμήθηκα... Για σκεφτείτε λιγάκι και ποιους στέλναμε τόσα χρόνια στο ευρωκοινοβούλιο ε; Να μας εκπροσωπούν; Τη Βουλγάρα καθαρίστρια... Τον κάθε άχρηστο και άσχετο με τα συμφέροντα της χώρας μας και με την πεποίθηση πως όποιον και να στείλουμε το ίδιο είναι και την προτροπή "σιγά ρε... Που θα χάσουμε την Κυριακή μας να πάμε να ψηφίσουμε για την Ευρωβουλή " στα στόματα όλων.
Ε... αν δε σε νοιάζει εσένα σκέψου πόσο δε νοιάζει εκείνους. Και το χειρότερο ότι η Ε.Ε. είναι ένα απρόσωπο κυβερνείο που ούτε υπόσχεται τίποτα σε κανέναν ούτε νοιάζεται για τη γνώμη μας για να πούμε πως σκοπεύει να αλλάξει. Και η σούπα έχει ήδη βράσει... δε μπορείς να την αναστρέψεις.
Άντε και ψηφίζουν Brexit. Να δω πως θα ξεμπλέξουν... εφόσον δεν προβλέπεται καν ο τρόπος εξόδου από την Ένωση;
Κρίμα όπως και να έχει. Θα αρκούσε μια ισχυρή στρατιωτική Ένωση για να εξασφαλιστεί η ειρήνη και η ευημερία των λαών της Ευρώπης... όμως καταλήξαμε να πληρώνουμε εκατομμύρια σε μισθούς καραγκιόζηδων που νομοθετούν για το ύψος των τακουνιών της κομμώτριας, αλλά δεν έχουν ούτε καν τρόπο να συνεννοηθούν για την από κοινού αντιμετώπιση εισβολής. Στον καιάδα ηλίθιοι της Κομισιόν και εύχομαι να βρεθείτε στη ζητιανιά αληταράδες βολεμένοι.

Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes