Στα χνάρια του "ΣΤΟΧΟΥ" και οι παπατζήδες του "Defencenet"


Και το Defencenet... δεν χάνει την ευκαιρία να «κουρδίσει» τους Χριστιανούς ...παίρνοντας την ψεύτικη είδηση του ΣΤΟΧΟΥ για την απαγόρευση του μπικίνι σε Παραλία της Νάξου λόγω του Ραμαζανιού, κοτσάρει μία ακόμα πιο άσχετη φωτογραφία από Γαλλικό Πάρκο...

...οπότε μόλις τα λαμόγια των εξοπλιστικών ανακοινώσουν αγορές νέων ιπτάμενων σκουπιδιών... οι Ελληνάρες θα ανακουφιστούν και θα νιώσουν πιο ασφαλείς...
(Άραγε αν η μαυροφορεμένη ήταν Ελληνίδα Καλόγρια... θα την έδιωχναν από Ελληνική Παραλία;)
Οι βιομηχανίες όπλων πληρώνουν τους παπατζήδες της ενημέρωσης για τη δημιουργία κλίματος ...που δίνει τη σειρά του στην συναίνεση για αγορές εξοπλιστικών. 
Άπαξ και αγοραστούν μερικά σιδηρικά... κανείς δεν ενδιαφέρεται κατόπιν για το αν παραλήφθηκαν ποτέ, αν λειτουργούν κι αν άξιζαν έστω το 1/10 των χρημάτων που χρεωθήκαμε γι' αυτά. 
Αυτό που δεν θα αναφέρουν ως είδηση οι δήθεν πατριώτες... είναι ότι στο Πακιστάν οι μουσουλμάνοι ξαναχτίζουν Χριστιανική Εκκλησία που υπέστη ζημιές από τον καιρό. 
Ούτε θα αναφέρουν ότι τη Μουσουλμανική Αδελφότητα που κατέλαβε την εξουσία στην Αίγυπτο με τη βοήθεια των Δυτικών και των δικτύων του Soros ...ανατράπηκε ΜΟΝΟ όταν ένωσαν τις δυνάμεις τους Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι. 
Από τα συνθήματα διαμαρτυρίας κατά του Μόρσι... φαίνεται ότι οι Αιγύπτιοι έχουν καταλάβει πως παίζεται το παιχνίδι.
Και να μην ξεχάσουμε ότι εκτός από τον Obama και το Ισραήλ... υποστήριξαν τον Morsi με αιματηρές επιθέσεις και οι μισθοφόροι της ISIS. 
Όλοι οι εχθροί της ISIS... «συμπτωματικά» είναι κι εχθροί του Ισραήλ.














Διαβάστε επίσης:
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διασπορά ψευδών ειδήσεων και από τον "ΣΤΟΧΟ"!


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

Unknown είπε...

ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΕΙΦΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Η καλόγρια αγαπητέ δεν ήρθε παράνομα σε μια χώρα χωρίς χαρτιά και ούτε ήρθε να λαθροεποικήσει αλλά ούτε κόβει κεφάλια και δεν ζήτησε να γίνουν όλες καλόγριες.
Τα επιχειρήματα σας είναι για κλάμματα...

Ανώνυμος είπε...

Οι λεθρέποικοι ... κάποτε είχαν σπίτια που ισοπεδώθηκαν με συμμετοχή των Ελληνικών κυβερνήσεων στις συμμορίες που επιτέθηκαν στους Μουσουλμάνους.
Και πάλι κύριοι είναι σε σχέση με όσα έχουν υποστεί από τους πολιτισμένους Δυτικούς ... που έχουν τη στήριξη των απανταχού ηλιθίων κι άσχετων με τα πραγματικά γεγονότα.
Εσύ πως θα αισθανόσουν αν το ΝΑΤΟ και ο ΟΗΕ ...είχε σκοτώσει 576.000 παιδιά στη χώρα τους ;
Με πόσους αποκεφαλισμούς μπορεί να ισοφαριστεί αυτή η γενοκτονία στην οποία δεν αντέδρασες ποτέ;

http://www.nytimes.com/1995/12/01/world/iraq-sanctions-kill-children-un-reports.html

Unknown είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε αναγνώστη
Η ομάδα του "ΑΝΤΙΖΙΤRΟ" αγωνίζεται για το δικαίωμά σου να μην σε πιάνουν κορόιδο με ψεύτικες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο. Παρ' όλα' αυτά η αγανάκτησή σου στρέφεται εναντίον μας, σχετικά με τον σχολιασμό μας πάνω στο θέμα. Αλήθεια, ποια ήταν η αντίδρασή σου στα άλλα μπλογκ και δημοσιογραφικές σελίδες που δημοσιεύουν αυτή την αλλοιωμένη είδηση και θα την ανακυκλώσουν του χρόνου το καλοκαίρι;
Δεν νομίζω ότι οδηγεί πουθενά η σύγκριση δύο ομόριζων θρησκειών που εφαρμόζουν ίδια πολιτική, απλά σε διαφορετικές εποχές και χώρες! Ελπίζω να γνωρίζεις στοιχειώδη ελληνική ιστορία και την δράση του χριστιανισμού στη χώρα μας διαχρονικά...
Τα εγκλήματα που περιγράφεις δεν τα κάνει σήμερα του Ισλάμ, αλλά το Ισραήλ και οι σύμμαχοί του, με επιθέσεις εναντίον μουσουλμάνων στο Ιράκ, τη Λιβύη, το Αφγανιστάν και τη Συρία.http://www.nytimes.com/1995/12/01/world/iraq-sanctions-kill-children-un-reports.html
Κατερίνα Παπαδοπούλου

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes