«Αντιεξουσιαστές» και λοιποί χρήσιμοι θεατρίνοι του συστήματος


Τα παιδιά των Υπουργών της Κυβέρνησης, του κράτους δηλαδή ...όταν συλλαμβάνονται για παρακρατική δράση... δεν κατηγορούνται για αντιποίηση αρχής, δεν αποκαλούνται παρακρατικοί, δεν αποκαλούνται ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ... αλλά σκέτο ...αντιεξουσιαστές. 

Ο μπαμπάκας στα Υπουργεία να τσεπώνει τα ματωμένα ευρώ του Έλληνα... κι ο γιος στους δρόμους να τρομοκρατεί τον Έλληνα και να του καίει την περιουσία, για να επανεκλεγεί ο μπαμπάς. 
Η λέξη «ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ» ...έχει κι άλλα πλεονεκτήματα διότι πίσω της μπορούν να κρυφτούν οι ξένοι πράκτορες που δραστηριοποιούνται εναντίον οποιουδήποτε πολιτικού, αριστερού ή δεξιού, που δεν εφαρμόζει τις διαταγές των τοκογλύφων και του Σιωνισμού. 
Επίσης όταν οι κυβερνήσεις έχουν ανάγκη από άλλοθι και πρόσχημα, για να περάσουν κάποιον νόμο που παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα ή ελευθερίες... και πάλι οι «αντιεξουσιαστές» φροντίζουν για την απαραίτητη δημιουργία του κατάλληλου κλίματος τρομοκρατίας. 
Όπως διαπιστώνει κανείς ...όλοι οι πρωταγωνιστές της παράστασης δουλεύουν για τον ίδιο σκηνοθέτη και τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν μόνο επάνω στους χρήσιμους θεατρίνους. 
Το σύστημα δίνει τηλεοπτικό χρόνο και δωρεάν προβολή ...μόνο στους δικούς του ανθρώπους. 
Ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πανάκριβος και πουλιέται με το δευτερόλεπτο. Όταν όμως αυτός ο πανάκριβος τηλεοπτικός χρόνος διατίθεται απλόχερα σε κάποιους να διαφημίσουν και να διαφημιστούν... ώστε να καθιερωθούν πιο εύκολα στη συλλογική συνείδηση ως οι κορυφαίοι εκπρόσωποι κάποιας ιδέας ή κοινωνικής ομάδας... τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Σύστημα ετοιμάζει την πολλοστή απάτη. 
Η ενημέρωση και ειδικά η τηλεόραση βρίσκεται σε χέρια πιστοποιημένων απατεώνων... και ο χρυσός κανόνας που λέει ότι ...«όποιος κλήθηκε να βγει στην τηλεόραση και να μιλήσει ...ήταν απλά άλλος ένας χρήσιμος θεατρίνος από τον οποίο το σύστημα επωφελείται και δεν βλάπτεται»... ισχύει σταθερά.
Αυτοί που ελέγχουν την ενημέρωση δεν είναι τόσο ηλίθιοι, ώστε να δώσουν βήμα σε όσους μπορούν να βλάψουν το Σύστημα των υπαρχουσών εξουσιών και συμφερόντων. 
Προσοχή λοιπόν στις τηλεπερσόνες και τους τηλεσωτήρες... 
Το σύστημα σπάει πλάκα μαζί μας...








Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes