eλληνες «πατριώτες» Λαμόγια της Μίζας vs. Τούρκους Πατριώτες


Όταν οι δικοί μας «πατριώτες» ΛΑΜΟΓΙΑ αρπάζουν τις ΜΙΖΕΣ οι Τούρκοι ως αληθινοί πατριώτες της χώρας τους παρήγαγαν και εξακολουθούν με αμείωτους ρυθμούς να παράγουν εθνικό αμυντικό έργο, με καθαρά δική τους ανάπτυξη τεχνολογιών και παραγωγή, “Türk mali” Pano...

Του ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ*

Εδώ μία από τις ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ αποδείξεις που μιλά από μόνη της… «γατάκια» και «προδότες»! ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ για να μην αδειάζει κανείς τα εθνικά αν και μαύρα ταμεία της χώρας μας, με δήθεν αποδείξεις έναντι κατασκοπευτικού έργου… όταν προσφέρονται από πατριώτες τζάμπα! 
Ξέρω, οι «γείτονες» θα σας μαλώσουν… κάποιοι θα χάσουν και το μεροκάματο!
Δεν φταίω εγώ για αυτό! Τι να κάνω «έτυχε» να «έρθει» το ΝΕΟ τους UAV… και δεν είναι το μοναδικό… «γατάκια» υπάρχει και άλλο!
Προσοχή μην το ακουμπάτε, δεν έχει ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μελάνι των σχεδίων, ούτε η κόλα του πρωτότυπου…



Δεν κάνουμε μόνο «εμείς» λάθη όταν τραβάμε φωτογραφίες με… SAMSUNG SM-G900F τον κάθε ABBAS στα αεροδρόμια των Γερμανών… κύριοι της EurActiv, τέτοια λάθη… κάνουν καμιά φορά και oι «γείτονες»…

Το παραπάνω άρθρο του Μανώλη Χατζησάββα κυκλοφορεί σε μορφή PDF και το βρήκαμε εδώ:


* Ο Μανώλης Χατζησάββας είναι πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, και κάνει χρήση πηγές πληροφοριών από την Ελλάδα, το Ευρωπαϊκό  Κοινοβούλιο, τις ΗΠΑ, Τουρκία και αλλού… που μέχρι «χθες» λάμβαναν στην ΕΥΠ του Δραβίλλα και του Ρουμπάτη της EurActiv με τους Τούρκους Σπόνσορες και τον «φιλάνθρωπο» ΣΟΡΟΣ, για να σπεκουλάρουν οι αρμόδιοι… της Κυβέρνησης.  Για το καλό της πατρίδας μας ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ μιας και δεν έχει άλλη δράση για εσάς από τον μέχρι χθες μυστικό πράκτορά σας ΜΑΝΩΛΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ διότι όπως αποδείξατε είσαστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes