Στη χώρα που οι τοκογλύφοι υποχρέωσαν 10.000 ανθρώπους να αυτοκτονήσουν... μας διαφημίζουν το δικαίωμα στον ...θάνατο!


Ο Βέλλιος αφού γύρισε τα κανάλια όλων των λαμόγιων της Ελλάδας, της χώρας που σκοτώνουν καθημερινά οι τοκογλύφοι... για να διαφημίσει το ταξίδι του στην Ελβετία, προκειμένου να αυτοκτονήσει ...τελικά αυτοκτόνησε στο σπίτι του και κάλεσε να πάει πολύς κόσμος στην κηδεία του, για να διαφημιστεί καλύτερα το δικαίωμα στον θάνατο. 

Αντί να αφήσει την περιουσία του σε τίποτα φτωχούς, που τα παιδιά τους λιποθυμάνε στο σχολείο από την πείνα, για να τους χαρίσει το δικαίωμα στη ζωή... μέχρι τελευταία στιγμή διαφήμιζε το δικαίωμα στο θάνατο... Έγραψε και βιβλίο στα τελευταία του, ώστε να αφήσει και έσοδα στους κληρονόμους του. 
Αυτοκτόνησε, ενώ ήξερε ότι θα πέθαινε τις επόμενες μέρες... όταν στην Ελλάδα αυτοκτονούν υγιέστατα εικοσάχρονα παιδιά, επειδή οι καναλάρχες-εκδότες-νταβατζήδες που τον φιλοξενούσαν, έφαγαν δισεκατομμύρια και κατέστρεψαν το μέλλον όλων των Ελλήνων... 
Άλλος ένας «ήρωας» του συστήματος... που ακόμα και τον αναπόφευκτο θάνατό του ...θέλησε να τον εκμεταλλευτεί.
Εμείς οι άσημοι και φτωχοί... που δεν έχουμε λεφτά όχι για ευθανασία στην Ελβετία... αλλά ούτε για το αστικό λεωφορείο ...συνεχίζουμε να πεθαίνουμε καθημερινά, παρά τη θέλησή μας, πριν την ώρα μας και για ασήμαντους λόγους, περιμένοντας το ασθενοφόρο που δεν υπάρχει, για να μας μεταφέρει σε ένα νοσοκομείο χωρίς προσωπικό, χωρίς φάρμακα.
Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes