Καταργεί ο Άσαντ τη λέξη Ιστανμπούλ;


Γράφει δημοσιογράφος της «Δημοκρατίας», φυσικά χωρίς πηγή, ότι ο Άσαντ και το Υπουργείο Παιδείας της Συρίας καταργούν από τα σχολικά βιβλία της Ιστορίας τη λέξη Ιστανμπούλ και επαναφέρουν τη λέξη Κωνσταντινούπολη. 

Η μοναδική αναφορά για τη συγκεκριμένη «είδηση» είναι μία "ιστοσελίδα ενημέρωσης για τη Συρία", από αυτές που στήνουν τα δίκτυα του Soros, για να ενημερώνουν κατά βούληση τους ενδιαφερόμενους για τα θέματα του πολέμου εκεί. 
Έχει μάλιστα και δορυφορική εκπομπή ...αλλά παραδόξως έχει μόνο 53.000 ακολούθους στο Facebook, το 1/5 από όσους έχει ο Νότης Σφακιανάκης.
Η «ενημερωτική» ιστοσελίδα φυσικά μιλάει για ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΣΑΝΤ ...όπως όλα τα ΜΜΕ που ελέγχονται από τον Σιωνισμό... και τέτοιες φήμες ακούγονται πολύ βολικές στα αυτιά των Ελλήνων, στα αυτιά των Τούρκων εθνικιστών κι έχουν σκοπό φυσικά να αποτρέψουν τη συμμαχία Τούρκων και Σύριων, ενάντια στη δημιουργία Κουρδιστάν. 
Η «είδηση» φυσικά αρχικά μεταδόθηκε από τον "μαιτρ της μπούρδας" Χειλαδάκη, πάντα χωρίς αναφορά πηγής, για να μην καταλαβαίνουμε τον πραγματικό σκοπό της «δημοσιογραφίας» του.






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes