Δύση: "Εγκληματίες Πολέμου" η Ρώσοι... "Ανθρωπιστές" οι Σαουδάραβες...


Στη Συρία που βομβαρδίζουν οι Ρώσοι... γίνονται εγκλήματα πολέμου.
Στην Υεμένη που βομβαρδίζουν οι Σαουδάραβες χρηματοδότες της ISIS... είναι για το καλό της ανθρωπότητας...

Γράφει το "ΕΘΝΟΣ" ότι η Γαλλία καταγγέλλει ότι στο Χαλέπι διαπράττονται εγκλήματα πολέμου και ζητά μάλιστα και την παραδειγματική τιμωρία των "δραστών" από τον ΟΗΕ.




Αντίθετα οι ζωές που χάνονται στην Υεμένη από τους βομβαρδισμούς των Σαουδάραβων περνάνε στα "ψιλά", αφού γίνονται για "ανθρωπιστικούς λόγους", χωρίς να υπάρχει ούτε μία δυτική δύναμη που να καταγγείλει ή έστω να εκφράσει τον αποτροπιασμό της... για να μη αναφέρουμε ότι κι αυτά τα εγκλήματα "δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητα" από την διεθνή κοινότητα... βλέπε Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.


Τέλος στην Υεμένη δεν υπάρχουν τα "λευκά κράνη" των αποκεφαλιστών του Σόρος για να σπεύσουν να φωτογραφηθούν με τα θύματα των Σαουδάραβων... όπως κάνουν στη Συρία, όπου καμιά φορά αν δεν υπάρχουν θύματα για φωτογράφηση... σκηνοθετούν και καμιά "διάσωση" για να περνάει η ώρα, με τα συνεργία των Δυτικών ΜΜΕ παρά πόδας. Μόνο στην Συρία οι νεκροί αποτελούν φρικτή εικόνα "αγανάκτησης και αποτροπιασμού"... ενώ, από την άλλη, σε χώρες όπου επεμβαίνουν οι "απελευθερωτές" δεν γίνεται διασπορά φωτογραφιών στο διαδίκτυο και στα δυτικά ΜΜΕ, εφόσον "δεν υπάρχει πόλεμος χωρίς θύματα" και λογίζονται στις "παράπλευρες απώλειες".



Βλέπε: 






Η φωτογραφία του μικρού Dagesh που έκανε το γύρο του κόσμου

Τα παιδιά της Υεμένης που πέρασαν στα "ψιλά" των δυτικών ΜΜΕ...


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes